Rad bi vam povedal, da je moj oče zbolel in da sem imel kar dosti razgovorov z osebami iz foruma da bi mi svetovali kako naprej. Vsak je hvalil svoje in vsak je vse vedel bolje kot zdravnik oz bilo kdo. Najbolj me je pa zmotilo ko mi je vsak svetoval da naj kar takoj ukinem vse kemo terapije in obsevanja in da njegova stvar 100% deluje. Končno sem našel nizozemskega proizvajalca oz gojilca na Nizozemskem legalne rastline konoplje in z njim stopil v kontakt. Poslal sem mu vse papirje in diagnoze. On pa mi je pošteno odgovoril, da je bolezen zelo napredovala in da je malo možnosti za ozdravitev. ponudil sem mu, da ni problem plačilo. Oni pa so dejali da če bi oni imeli 100% zdravilo za raka da bi bili najbogatejše podjetje na svetu. Zaradi takega odgovora sem se odločil za njih.
Po 30 dneh se je stanje začelo izboljševati.
Po 60 dneh je oče začel hoditi na krajše sprehode.
Po 60 dneh smo imeli CT in dobili odgovor da je dosti manj metastaz na mehkih tkivih.
Po 140 dneh je bil na prvi pogled ok in je deloval popolnoma zdrav. A v krvi so še zaznali prisotnost.
sedaj je že skoraj eno leto od tega in normalno živi. Upamo da je bolezen zanj preteklost.
Rad bi vam povedal še dosti glede zdravljenja saj menim, da bi vsem to dobro pomagalo. Lahko pa rečem samo to, da smo po njihovem programu uporabljali dosti stvari tudi takih, ki nebi nikoli verjeli da so ok.
Zato dajem vsem, v vednost , da nikoli ne nasedite prvemu preprodajalcu olj, Še posebej ko pride do vas popolnoma zadet od kajenja trave.
Lahko rečem da mi ni žal, da smo se tako odločili in šli z medicinsko potjo naprej in ob enem koristili program, ki smo ga dobili na nizozemskem in nato od njihovega predstavnika v Sloveniji. Ker je zdravilo pod oznako prepovedanih substanc nebom imenoval tega posrednika saj mu ne želim škodovati lahko pa vam podam podatke od nizozemske družbe in naj vam oni dajo podatke o osebi, ki jih zastopa v SLO in HR.
Zato dajem vsem obolelim na dušo da dobro razmislite kaj počnete in kar naredite naredite zavestno saj nazaj poti ni.
[email protected]
Zaradi nepopolnosti tvojih izjav (pogrešam podatke o dolžini t. i. konvencionalnega zdravljenja pred pričetkom uporabe konopljinega olja) se težko odločim koliko tumast si. To, da nekdo hvali “svojo stvar”, pač ni tehten razlog za tvojo skepso. (Ali mogoče misliš, da zaradi odziva Nizozemcev njihova “stvar” nujno odstopa od “stvari” tistih ta prvih? In ali mogoče misliš, da so zdravniki vsevedni? Če bi kaj vedel o sugestibilnosti in motiviranosti, bi vedel, da lahko že sam odnos – entuziazem nasproti tipičnemu zdravniškemu odnosu – naredi razliko …)
Rada bi se tudi jaz oglasila in v prvi meri pohvalila vaš FORUM saj nannjem je zelo veliko informaci, ki ti pridejo prav ko ti nekdo od bljižnih zboli. Mi smo probali popolnoma vse kar obstaja na trgu in na koncu smo se odločili za konopljo.
Tu pa je nastopil problem. Kje dobiti pravo kvaliteto, če nikoli nisi bil prej v tem. Vsak ti nekaj obljublja in se pretvarja da ve več kot zdravnik in da je samo njegova roba prava in kvalitetna.
Jaz sem potrebovala za mamo, ki je že v letih in je dobila raka na prsih. A zaradi prepozne ugotovitve se je rak razširil na pluča.
Ko sem iskala in se odločila za zdravljenje mame z konopljo sem naletela na celo goro problemov katere bi rada Vam povedala, da neboste šli čez to.
Prvo sem prišča v stik z osebo, ki mi je ponudil konopljo, ki je bila industriska in ni imela pravega učinka. Nato sem prišla v stik z osebam iz Murske sobote, ki so mi vse lepo razložili in mi ponudili terapijo z SVEČKAMI a smole niso imeli. Vzela sem za 10 dni svečk in naletela na čudno stvar oziroma dvom ali je v svečki res toliko smole kot sem jo plačala. Saj je cena 1 ml. 60 € in to ni malo.
Na kar sem prišla do osebe, ki mi je vse lepo in preprosto povedala in to bi vam rada sedaj povedala v naprej da boste vsi vedeli.
Nikoli nesmete kupiti SVEČK že narejenih. Temveč jih morate sami narediti.
Drugič prazne svečke dobiste v lekarni v Tacnu pri Ljubljani so zelo poceni.
Za polnilo se vzame kokosovo maslo se ga segreje in se doda konopljina smola in se napolni svečke.
Šele sedaj sem vedela, da sem mami dala pravilno dozo.
Kako pa ugotoviti ali je prava kvaliteta. Pri trgovcu, ki mi je prodal smolo sem naredila test. Polovico pšeničnega zrna sem si dala v usta in če sem čez 30 min čutila da sem zaspana ali pa da sem ni vse dogaja sem vedela da je lahko ok.
Kdor rabi natančneje me naj kontaktira da mu še bolj natančno obrazložim.
Moja mama je sedaj že dosti boljša ni pa še ok. Predvidevamo pa da za novo leto 2016 nebomo imeli več teh skrbi. [email protected]
In še enkrat Hvala za tako dober forum
Marina
Mislim, da mešaš med konopljino smolo in konopljinim oljem. Slednje ne vsebuje psihoaktivnih snovi in čeprav je zelo zdravo, nima nobenega učinka na raka. Med drugim pa konopljina smola vsebuje thc, cbd in druge psihoaktivne snovi, ki imajo svoj učinek na rakave celice, a je na žalost taka smola v Sloveniji in v večini drugih krajev prepovedana.
Kar se tiče konopljinega olja, ga sam kupujem v tej spletni trgovini Vaš link. Konopljino olje vsebuje veliko dobrih maščob, te pa imajo na telo veliko koristi.
prosim, da me kontaktirate za vec informacij, saj gospod Rick Simpson..zacetnik proizvodnje in terapije s smolo s THC in CBD substancami sodeluje z drustvom na hrvaskem pa vas lahko povezem
Pozdravljeni,
Kdor bi rabil konopljino smolo THC narejeno iz popolnoma naravno narejenih vršičkov sorte super skunka naj sporoči na
Hvala in lep pozdrav
Pozdravljeni
Prvo bi rada pohvalila tako dober forum kot je. Tudi sama sem tu dobila dosti informaci glede zdravljenja raka.
Moja mama je zbolela za rakom zadnika, in rakse je nato razširil na maternico in po trebušni votlini. Mama je bila stara 61 let. Na samem začetku je dobilaobsevanje in nato še kemo terapijo, ker pa je njeno telo oziroma njen prejšne bolezni, slabokrnost pa kemoterapije ni prenesla in je prejela le 3 x.
Zdravniki na Unkološkem so mi povedali, da nimam dosti izbire in da njeno zdravje se bo vsaki dan poslabšalo. Na tem forumu sem našla dosti informaci in začela dajati mami konopljine svečke. Po 6 mesecih nimamo več metastaz, kri se je popravila, mama normalno živi. in to zahvaljujoč KONOPLJINI SMOLI seveda pravi. Saj smo imeli dobavitelja, ki nam je svetoval in pomagal. Dobila pa sem kontakt na tem predobrem forumu.
le naprej tako.
Angelca
[email protected]
Da še jaz dodam svoje, mogoče bo komu koristilo.
Star sem 49 let, 10 let nazaj so se začele pojavljati težave s pogostim uriniranjem (5-7 x na noč) in bolečina v modih (Prostata). 7 let sem obiskoval razne zdravnike, preglede, slikanja (6x urolog, 2xCistoskopija, 3X Ultrazvok, 1x magnetna resonanca, odvzemi krvi, urina vzorcev, ostali pregledi).
Predpisane sem imel tablete katerih imena se več ne spomnim. Stanje se je izboljšalo vendar sem imel močne bolečine v ledvicah. Stanje se je po 6 mesecih uporabe tablet zopet poslabšalo, preklopil sem na druge tablete in zgodba se je ponovila, ponovno bolečine v ledvičnem delu in neučinkovitost tablet po nekaj mesecih.
Bil sem že obupan, saj imam svoje podjetje in ko ponoči ne spiš čez dan ne moreš normalno delati.
Nato pa mi je mlajša hčerka iz obupa predlagala hašiševo olje, saj je vedela da sem zelo proti vsem drogam, ne kadim, zelo malo alkohola (pa še tepena je bila prvič, ko sem jo dobil zraven, pa to kar fajn, imam sedaj slabo vest)…
Ker nisem imel druge sem probal, kaj pa imam izgubiti.
V 1 mesecu se mi je stanje popravilo, po 3 mesecih pa kot da nisem imel nikoli težav. Prav tako sem doživel totalno čustveno prenovo, odkrival vzroke svojih čustvenih blokad, sedaj gledam na stvari čisto drugače in sem pomirjen in srečen. Torej sem s pomočjo olja doživel čustveno zrelost in duhovno pomirjenost (isto doživite z jogo).
Vmes mi je olja zmanjkalo, pa so se bolečine v 1 mescu ponovno pojavile, sedaj ga pridelujem sam in vse štima, kot je treba.
Pa še to, pred uporabo olja sem bil kar odvisnik od tablet, vsaj 10 na mesec. Od uporabe olja minevajo 3 leta, v tem času sem zaužil 5 tablet vse skupaj, v treh letih!!!
Vsak na tem forumu ali na svetu lahko zagovarja svojo teorijo vendar mene ne bo prepričal v nasprotno noben doktor (nič osebnega do zdravnikov) ali farmacevt. Svojo zgodbo sem povedal osebni zdravnici, ki je to označila v moji kartoteki.
Vsi ki imate težave, se prepričajte sami, pozabite na predsodke, potem pa razmišljajte sami dalje.
Nič bat, ne boste odvisni, samo srečni in zdravi!
Pa lep pozdrav vsem skupaj.
Zdravo,
Jaz sem kupil za očeta, ki je imel raka na prostati. Preko nekoga ne vem točno imena samo email…. [email protected]. Najprej smo bili kar v dilemi saj je zadeva draga in nenazadnje dobavitelja nisem poznal… Vseeno smo se odločili za tovrstno zdravljenje. Hvala bogu ker je oče v roku 3-4 mesecev ozdravel. To je bilo konec 2015, ne vem pa če je mail še aktiven, oz. če se da dobiti smolo.
lep pozdrav
Tukaj je moja zgodba.
Moja ženska je bila diagnosticirana z rakom, (preden sem se naučila o Rick Simpsons olje / RSO) bolnišnica je dejal, da kemoterapijo in radioterapijo. Vse to je storila in skozi veliko, a ne zdravilo, po nekaj letih so zdravniki rekli, da se je rak širil, in iskali smo alternative, ki sem jih iskal po internetu in ugotovil o olju, vprašal veliko vprašanj, gledal videe in mi naredili olje naše sebe, vendar ni mogel le izhajati in zdelo se je, da delamo več škode, kot je dobro, in rak še vedno tam širi, sem iskal več na internetu in sem našel pričevanje o tem, kako je dama dobila olje prek e-pošto: [email protected]
Na to elektronsko pošto sem takoj poslal pošto in v manj kot eni uri, dobil sem odgovor, ki mi je postavil nekaj vprašanj, prav tako mi je naročil, kako kupiti zdravila, in mi tudi dal informacije o postopku dostave. Svojo naročilo sem dal in v naslednjih 48 urah smo nam dostavili olje za zdravilo. Takoj se je moja žena začela zdraviti, kot je navedeno v navodilih za uporabo na recept. Že dva meseca je zdaj, ker moja žena uporablja olje za zdravilo in Bog je slava, da so težave z rakom izginile. To dejstvo je razjasnil isti zdravnik.
To pričevanje sem dal zaradi bolnikov z rakom, ki potrebujejo to čudežno olje za vse vrste rakavih obolenj, še enkrat pa se morate zavedati, da olje okuži okužbo raka na konoplje. Prosim, ne umiraj v tišini, obstaja zdravilo za vaš rak danes. Pridobite si lastno olje iz kanabisa za zdravljenje raka.
E-pošta: [email protected]
Če vas zanima kaj več o tem ČUDEŽNEM ZDRAVILU, se oglasite na:
Vaš link
PS: prodajajo tudi semena medicinske konoplje. Menda je 1 rastlina dovolj za pridelavo 60 ml. (vidoe, pridelavo hašiševega olja po metodi g. Simpsona