Nikoli ga še nisem iskala, zato zgolj predvidevam, da bi ga lahko dobili v kakšni zeliščni prodajalni.
Morda pa ima bolj konkretno informacijo še kdo izmed bralcev foruma?
Olje, ki se prideluje iz indijske konoplje je v Sloveniji prepovedano, zato ga ni možno kupiti! Sicer ga prideluje nekaj podjetij na svetu, največ iz Kanade, kjer je tovrstna industrija najbolj razvita. Eden bolj znanih pridelovalcev je Phoenix Tears – povezava[/url].
Je pa v Sloveniji dovoljeno prodajati (in kupiti) konopljino olje, ki se proizvaja iz semen industrijske konoplje (torej ne vsebuje THC).
Pa srečno.
Hašiševega olja (to je pravilen izraz) se ne da kupiti, ker je to prepovedano. Lahko si ga pa vsak naredi! Phoenix Tears ni nikakršen pridelovalec hašiševega olja, ampak je to stran g. Ricka Simpsona, ki ljudi že leta zdravi s hašiševim olje (astma, rak, MS, ALS, …….). Drugače pa je v tujini mogoče dobiti konopljo v lekarni in to na recept, ki ga plača zdravstvena zavarovalnica! Pri nas bi si pa zdravnik raje odrezal roko, kot napisal recept! Pač farmacija ne bi toliko služila.
Tukaj! http://www.semena.si/semena/
Jaz vem, kje ga dobit, pravega mislim. Kar pa se ne govori po spletu, tako da se pozanimaj iz drugih virov. Znanec, ki ima raka, ga hodi iskat (v eno drugo državo) in menda pomaga. Ker je pa moj stric zbolel za rakom, pa ima npr. on tudi nek vir… Inzato sem se npr. pozanimala in malo prebrala in kolikor mi je uspelo razbrati, je precej vrst tega olja, ki ni vsak za vsako vrsto raka in rak, ki ga ima stric, ga to olje ne pozdravi, tega seveda nisem povedala,ker najhuje je izgubit upanje – mogoče pa vseeno… Kolikor se mi zdi, da ne vem niti, če ga res zdravi, ampak samo upočasni in lajša bolečine.
Pred leti sem na eni zabavi probala kuki… in enkrat sem poskusila s kajenjem (nekaj dimov), ker imam včasih močne bolečine ob menstruacijah in je pomagalo. Sicer pa ne kadim, nikoli nisem niti cigaret in tudi pijem ne. Zelo sem proti, če smo že pri tem, lahko pa povem, da ima to večji učinek od katerihkoli protibolečinskih tablet. 10 let nazaj je bilo to in takrat je to kadila tudi mama od kolegice, ker ji je že takrat svetoval zdravnik, prebolela je raka. Ne vem pa kaj je danes, nimam več stikov.
Kar se tiče raka… Res kruta bolezen in še to, da lahko ekstremno zdravo živiš, pa ga boš dobil… primer strica…
Saj ni problem rastlina sorte vindica canabica oz. vindijska konoplja ali sedaj indijska konoplja, že sam izraz vindica izhaja iz ustanoviteljev Vendije oz. zdaj Indije Punjabi Venetov ali starih indijskih Slovenov Arijcev (se pravi blond modre rase trimurti-triglav veroizpovedi) v današnji Indiji pred več kot 8000 leti nazaj, ko se je slovenščina ločila od sanskrta, ki ima sedaj še nekaj več kot 30% slovenščine, ki jo govorijo Vindujci oz. po sanskrtu Hindujci v današnji Indiji. Beseda Vind, Vend, Venets, Slovenets, Wendisch ali Windisch gre pa samo za različna poimenovanja za stare plave oz. modre Slovence tako v Aziji kot v Evropi. Canabis Vendica je pa samo latinizirana-poarabljena beseda za prej omenjeno kraljico zdravilnih rastlin indijske konoplje.
Prepovedana in okarakterizirana za drogo je pa zgolj zato, ker ozdravi večino znanih bolezni (vse vrste raka, sklerozo, popuščanje srca, pljuč, artritis, glavobole, migrene, multipo sklerozo, gnojne rane, vneta dihala, glaukom, vse vrste traume po prometnih nesrečah, aids, zastrupljenost jeter in ostalih organov, uniči nezdravi holesterol in živalske maščobe v telesu, itd…,itn…itn…in posledično osvobodi ljudi odvisnosti od sintetičnih ali umetnih pripravkov večinoma škodljivih kemičnih substanc, ki jih morajo ob tem enormno plačevati tako farmaciji, zdravstvu ter zavarovalnicam. Pomislite kam bi lahko šel ves ta denar; privoščiš si lahko tri tedenske počitnice kjerkoli po svetu, jakuzi, toplice, nov avto, večje stanovanje, otrokom nudiš vse; skratka standard bi se izboljšal po praksi iz Kolorada in Portugalske po legalizaciji marihuane že v prvem mesecu kar za 25% v enem letu pa celo čez 100%! Se pravi če imaš sedaj 1000 EUR na mesec bi po legalizaciji indijske konoplje oz. marihuane imel že po enem letu več kot 2000 EUR! Sliši se kot sanje ampak v indijski konoplji se skriva ZDRAVJE, RAJ, VESELJE IN SEVEDA NAJPOMEBNEJE RAZODENE RESNICO VSEM LJUDEM! ŽAL JE TAKO KDOR NE PROBA NE VERJAME IN RAJŠI VERJAME CERKVENIM, FARMACEVTSKIM, VATIKANSKIM LAŽEM, KI JIM LJUDEM VCEPLAJO ŽE V ŠOLAH, CERKVAH, SEMINARJIH ITD,..ITD…ITN…DA NE GOVORIM O DOGMAH IN RAZNIH IZMIŠLJOTIN KOT NPR. O SLOVANIH, KI KOT NAROD SPLOH NE OBSTAJA AMPAK SAMO KOT JEZIKI PODOBNI SLOVENŠČINI. ZA SLOVENETSE OZ VENETE PA ITAK VEMO DA SO NAJSTAREJŠI EVROPSKI IN AZIJSKI NAROD NA SVETU. BERI REK VEDA OZ. V INDIJI IN EGIPTU RIKVEDA TER AJURVEDA (PIRAMIDE, STONEHENGE, ROŽNI KAMEN, VELIKA KNJIŽNICA V ALEKSANDRIJI, TROJA, TRIGLAV, ITN…ITN………………….)…………..HVALA IN SE RAJŠI POZANIMAJTE ZA RESNICO KOT PA VERJAMETE LAŽEM! HOČEM VAM SAMO POMAGAT!!!! V LJUBEZNI JE MOČ, ZDRAVJE IN RESNICA!!!<333<333 TROJA-TRIGLAV FOREVER!
10 ml hašiševega olja mešanega z olivnim 35 EUR – naj bi pomagal
http://www.royalqueenseeds.com/36-medical-cannabis-seeds
PS: prodajajo tudi semena medicinske konoplje. Menda je 1 rastlina dovolj za pridelavo 60 ml. (vidoe, pridelavo hašiševega olja po metodi g. Simpsona https://www.youtube.com/watch?v=qAyhQnBDE_I )
1 seme pa stane le 10 eur, 3 semena 25 eur, 10 semen 37 eur….hmmm se sprašujem kje je računica…zakaj potem se prodaja hašiševo olje ml od 40 do 70 eur, to se pravi za 60 ml moraš plačat od 2.400 do 4.200 eur.
Potem pa se sprašujete zakaj vlada ne dovoli hašiševega olja…….
PROSIM, da me kontaktira nekdo, ki bi mi pomagal narediti hašiševo olje, ki že ima izkušnje
Tu se gre za zdravje in ne profit…..rada bi pomagala nekomu, ki potrebuje pomoč
PS: sram je lahko tiste, ki tako drago prodajate to dragoceno olje!!!!!!
PSS: menda pri bolezni kot je rak pomaga še: spirulina, orehov čaj, med z ingverjem, veliko C vitamina, veliko tekočine, soda-bikarbona (pozor, vzame se jo v zelo majhnih odmerkih, za konico nohta in razredči v 2dl vode), veliko klorofila intd. Odpovedat se je treba sladkorju, beli moki, mesu ter izdelkom iz pšenice ter menda celo krompirju. KAKORKOLI najboljše pa da je hašiševo olje oz najbolj učinkovito. Zato iščem nekoga, ki mi je pripravljen pomagat pri izdelavi tega zdravilnega olja po metodi Simpson.
PSSS: vse zgoraj naštete stvari sama uporabljam in se veliko bolje počutim, vendar bi rada še dodala svojemu pestremu jedilniku še zdravilno olje po metodi g. Simpsona.
hvala
10 ml hašiševega olja mešanega z olivnim 35 EUR – naj bi pomagal
http://www.royalqueenseeds.com/36-medical-cannabis-seeds
PS: prodajajo tudi semena medicinske konoplje. Menda je 1 rastlina dovolj za pridelavo 60 ml. (vidoe, pridelavo hašiševega olja po metodi g. Simpsona https://www.youtube.com/watch?v=qAyhQnBDE_I )
1 seme pa stane le 10 eur, 3 semena 25 eur, 10 semen 37 eur….hmmm se sprašujem kje je računica…zakaj potem se prodaja hašiševo olje ml od 40 do 70 eur, to se pravi za 60 ml moraš plačat od 2.400 do 4.200 eur.
Potem pa se sprašujete zakaj vlada ne dovoli hašiševega olja…….
PROSIM, da me kontaktira nekdo, ki bi mi pomagal narediti hašiševo olje, ki že ima izkušnje
Tu se gre za zdravje in ne profit…..rada bi pomagala nekomu, ki potrebuje pomoč
PS: sram je lahko tiste, ki tako drago prodajate to dragoceno olje!!!!!!
hvala
Kar se tiče lajšanja bolečin ne morem komentirati, kar se tiče zdravljenja raka pa sledeče.
Trditve, da to olje “zdravi raka” temelji na raziskavi, narejeni in vitro v steklenih posodicah, kjer se je pokazalo, da dovolj velika koncentracija ubija rakaste celice. Ta koncentracija se doseže, če naprimer pokadiš 1000 (tisoč) džointov v enem dnevu. Skratka, to je marketinški nateg – enako oziroma bolje delujejo recimo aceton, alkohol, strup za podgane, 300 stopinj ali strel s pištolo in še marsikaj. Vse to deluje v laboratoriju, v telesu pa ne. Učinkovita količina v telesu pa te seveda ubije še preden je dosežena, davno pred tem.
Če boste slišali o tem, da se nekdo zdravi s tem, vedite, da je to anekdota. Če se dokopljete do materiala ki ga tej ljudje citirajo, pa boste našli to študijo. In nič več. Ker ničesar ni. Je pa sijajna ideja, ker se sliši eksotično in lahko drago prodaš, deluje pa ne.
V lekarni tega ne bo nikdar mogoče dobiti kot zdravilo (še enkrat, ne komentiram lajšanja bolečin), ker to ni.
Dragi kbanks,
iz tvojih besed se sliši aroganca in zaverovanost vase.
Vidi se, da v življenju nisi še nič izkusil in bil na robu – zase ali za svoje drage.
Ko enkrat zboliš ali zboli nekdo od tvojih dragih, boš šele uvidel, kako nekoristna in brezbrižna
je uradna medicina, ki ne stremi k zdravljenju ampak zgolj k predpisovanju
farmakoloških strupov.
Takrat si pripravljen pogledati iz svoje omejenosti in sprevideti, da je svet obstajal in se zdravil
že tisoče, milijone let preden je začela farmacija strupiti ljudi in gledati zgolj na lastni dobiček.
Ko zboliš, imaš samo en cilj OZDRAVETI, ni pomembno kako in na kakšen način.
Ko umiraš, si želiš samo ŽIVETI.
Zato živi v svoji omejenosti in slepi veri in PUSTI DRUGE ŽIVETI.
Lp.
za hašiševo ulje prvo ni enako narejeno pa švercerji prodajaju svaša sam da zasluže. pre 3 mesece sam dobila od enga iz litije PETROLEUM RECTIFICATUM dobiva zdravilo iz španije naj bolje da sami proverite na internetuupišite. PETRLEUM RECTIFICATUM OD MIGREME DO LJUSKAVICE. slovenskenovice.si . zdravilo lak najdete tudi na, MEDICINSKI PETROLEJ moj oglasnik.com ili na030414571
Gre za prepovedano olje zato nikakor ne propagiram ne preprodaje niti uživanja le tega. Gre za tako imenovan črni trg zato svetujem da se temu izognete. Posvet z zdravnikom tudi ne bo odveč.
Ha, se sprašuje eden zgoraj: zakaj tako drago prodajate to dragoceno olje?
Saj se odgovor skriva v vprašanju…
Koliko krasne marihuane je potrebno za par kapelj tega olja, pa ni nikomer jasno.
Pa ne gre za marihuano, ko na netu kupiš semena, z gimnazijsko nadobudnostjo flikneš v zemljo, potem pa jeseni še malo počaraš, pa je…
Gre za visoko kvalitetno marihuano, katere pridelovalec ima za sabo vsaj 5-10 sezon, ki ima o pridelavi vsaj toliko znanja, ko povprečen slo vinogradnik o trti in kletarstvu…
In še to ni pogoj, da izdela kvalitetno hašiševo olje, mora biti postopek pravi, da ni nek šmir potem…