kje kupiti lepe zavese
Zelo lepe zavese imajo v Lan-u-na Letališki v Ljubljani. Še boljša se mi je zdela trgovina Interiering na Kotnikovi 18 Ljubljani.
Zanima pa me, kako se ti je zdelo na Celovški, kajti prav jutri nameravam iti pogledat še tja, potem pa se odločim. Rabila bi namreč eno lepo karirasto blago za kmečko sobo. A si videla kaj takega?
Zoja hojla,
spomnim se karo vzorcev na nekoliko debelejsi tkanini mislim da v temno rdeci, pa tudi crtaste vzorce imajo. Se splaca pogledat in vzeti si je treba cas za ogled vseh krpic. Odvisno od tega kaj clovek potrebuje zato tudi tisto bolj gleda ostalega pa ne. Vredno ogleda. So tudi prijazne prodajalke, posodijo vzorce za nekaj dni na dom, da se doma v prostoru pogleda in prouci.
LP
dd
Poznam skoraj vse naštete trgovine, ampak še vedno me najbolj navduši salon zaves in dekorative itp dežman, so pa blizu bleda, par minutk ven iz centra. Imajo fuuuulll veliko zalogo zaves, različne cene, materiale, pa še milijon vzorčnikov, tko da če kj od tam zbereš je vse hitro dobavljivo!
Letos majo desetletnico trgovine in imajo še dodatne popuste, tako da se ful splača! In če pri njih kupiš blago, daš šivati, vse izmerijo, zmontirajo, tko da se nakoncu sam navdušeno usedeš in gledaš kok so fajn nove zavese :o)
lep pozdrav vsem
Če še vedno kdo rabi info kje kupiti zavese, jaz sem bila zelo zadovoljna v Lan-u na Letališki v Ljubljani. Imajo velik izbor zaves katere imajo tudi na zalogi, samo svetovanje in postrežba je zelo kvalitetna ( posvetijo se ti v celoti). Končni izdelek pa je zelo lepo in strokovno narejen.
Absolutno priporočam!
Hojla vsem…
Tudi sam predlagam Mercis doo, ki se u bistvu nahajajo v Zg. Jaršah pri Domžalah – telefona žal ne vem. Izbira je resnično ogromna, poleg tega pa imajo verjetno največjo ponudbo tapetniških tkanin v Sloveniji. Večina artiklov je tudi na zalogi.
Se pa da vse te zavese ogledati tudi pri Klari …hmm…firme žal ne vem…je pa tukaj njen mobi: 040 612 811. Moja punca jo je nekje našla in resnično sva zadovoljna z izvedbo. Pride na dom z vzorci, vam svetuje, izmeri in resnično ugodno tudi naredi…
JAZ SEM SI JIH NAROČILA KAR PREKO SPLETA –
SEM ZADOVOLJNA LEPE IN HITRO SEM JIH DOBILA.
http://www.pletenje.eu/zavese
ČE PA BI RADA V ŽIVO VIDELA VZORCE PA POGLEJ
http://www.pletenje.eu/kontakt
LP MARUŠA