Najdi forum

Jaz se strinjam z ga.Mojco.kupila sem kuhinjo in vse gospodinjske aparate v Trilesu.Kasneje tudi sedežno garnituro.Imajo pa drugače vse za dom…
Tudi jaz imam mehko zapiranje vrat in predalov,pa še nič dražji niso od navadnih.Z samim postopkom sem bila zelo zadovolnja,oben pa malo skeptična ker mi je kuhinjo prodajal nek “mladi mož” ampak me je zelo prijetno presenetil ker je imel fantastične zamisli z samim dizajnom kuhinje.ko je bila postavljena,je izgleda še lepše kot sem si predstavljala.

kar se pa tiče mizarjev,so dragi.predračune mi je naredilo kar nekaj mizarjev za isto kuhinjo,pa je bila v Trilesu še vseeno skoraj 700€ cenejša.
Da pa ne govorim o Lesnini-oni so mi dali 20% in še dodatnih 15% pa je bila še vseeno 500€ dražja kot v Trilesu.igranje z maržo…

Lesnina daje visoke popuste da pritegne kupca,a so še vseeno dražji od ostalih.bodite pozorni na to!

Pestro izbiro bele tehnike sem opazil v na novo odprti spletni trgovini Vsezadom – oglej si http://www.vsezadom.si/bela-tehnika

Ja se strinjam z tem da kuhinje ne kupiš samo za eno leto, ampak jo moraš imeti in uporabljati minimalno 10let.
S punco sva kuhinjo naročila v salonu CART KUHINJE na Valvazorjevi. Prodajalec je bil prav tako mlaši in nama je izvrstno svetoval in zrisal v 3D barvnem izrisu v barvah ki sva si jih izbrala). Kuhinjo sva dobila v 30 dneh kot je bilo dogovorjeno.

Kuhinjo so pripeljali in nama jo zmontirali in sva zelo zadovoljna zgleda odlično.

Na izrisu sva bila tudi v rutarju in sva dobila prvo ceno 12000€ in potem popust in popust in popust in smo pristali pri 4500€.

Pri ostalih pa je bila cena malenkost višja kot pri CART KUHINJAH in pri njih sva tudi bobila vse elemente v takšnih širinah kot sva želela ni bilo problemov če je potrebno kakšen element zožat ali kaj podobnega in niti cena se ne spremeni.

Midva sva zelo zadovoljna 🙂

Sam sem enakega mnenja pri stvareh, ki jih kupujem za dolgo časa, naj bo kvalitetno tudi če stane 100€ več. Nimam toliko denarja, da bi kupoval poceni. Midva imava kuhinjo narejeno po meri in sva zelo zadovolja. Naročila sva jo pri tem mizarstvu http://www.mizarstvomarkelj.si/kuhinje-po-meri/[/url] in lahko rečem, da so res profesionalci pri svojem delu, smisla za estetiko pa jim ne manjka. Zadeva ni bila veliko dražja kot v trgovini, tako, da vam kuhinje po meri res priporočam, poskrbite le za kvalitetnega mizarja, saj je vse odvisno od njih.

New Report

Close