Kje kupiti izdelke AMWAY?
Pozdravljena.
Sem prav vesela,da sem slučajno odprla to stran. Ker sem namreč ravno danes po programu VEBSO naročila sprej za čiščenje madežev in še nekaj zelo dobrih izdelkov, vas vabim, da se mi oglasite na e-mail in sporočite svoje podatke. Lahko vam izdelke pošljejo preko mojega okenca na dom, pod določenimi pogoji, o katerih vas bi lahko podrobneje obvestila. Lahko kontaktirate tudi na ta naslov. Ne bo vam žal za izbiro teh izdelkov, ki imajo poleg odlične kvalitete tudi 90-dnevno garancijo. Lepo pozdravljeni.
Vse si lahko ogledate na:
Spodaj je možnost ogleda: Obiskovalec.
Če pa katera želi kupovati preko spletnih strani, naj mi piše na E-naslov, da se bomo dogovorile vse ostalo in si boste same izbrale in nakupile vse, kar želite.
POZOR!!!!
Jaz nisem prodajalec Amwaya, da ne bo pomote.
Jaz samo kupujem in tudi vam dam možnost kupovanja!
Nataša
Oglej si spletno stran http://www.vebso.com
Draga Cipresa!
Cene so naslednje:
SA8 SOLUTIONS odstranjevalec madežev pred pranjem 140g ….1186 SIT
SA8 SOLUTIONS odstranjevalec madežev pred pranjem 400ml …2122 SIT
Veliko dozo (400ml) imam približno pol leta.
Jaz ga uporabljam tako, da madež posprejam takoj ko je mogoče, nato dam oblačilo v koš za pranj, ki čaka (tudi par dni) na pranje. Če posprejaš tik pred pranjem, spray nima časa učinkovati, ker se spere takoj ko v pralni stroj priteče voda.
Se pa zgodi, da kakšne stvari tudi spray ne nese dol. Takrat uporabim:
SA8 SOLUTIONS belilo za vse vrste tkanin 1kg ……..2785 SIT
SA8 SOLUTIONS belilo za vse vrste tkanin 500ml ….1654 SIT
V vedro nalijem minimalno količino vode (toliko, da pokrije tkanino), dodam cel pokrovček belila, ga raztopim, nato pa potopim tkanino v raztopino.
Vsak dan opazujem, kako madež zginja. Včasih je potrebno tudi par dni, vendar madež 100% zgine!
Malo je potrebno paziti pri zelo močno ali temno obarvanih bombažnih tkaninah. Voda je včasih rahlo obarvana, vendar v primerjavi s tem, da odstrani madež, ni nobena žrtev.
Veliko dozo sem porabila v TREH (!) letih.
Naročiš lahko prek interneta sama, tako da greš na stran http://www.si.vebso.com in pod rubriko GOST vpišeš tvoje ime in spodaj še številko 4755587
Za naročilo se registriraš. Če naročiš za več kot 9000 SIT, NI POŠTNINE.
Lep pozdrav!
Za amway izdelke pišite na [email protected].