Kje kupiti gumirano rjuho
Oj!
Jaz imam ene par teh in so super. Dobi se jih tudi v BC.
http://pleniceracman.com/si/zascitne-predloge/za-otroske-posteljice-g52.shtml
Čau!
Mi smo nabavili tako, ki pokriva točno zgornjo ploskev jogija. Tako ti močno odsvetujem ker je zelo tezko lepo nategniti rjuho. Spodaj pa se ta folija tudi ne da lepo naravnost poloziti, ker se grbanci. Zgornji frotirast del in spodnji iz folije namreč nista spojena in gre vsako po svoje, frotir se je pretegnil, folija pa ne…Se je enkrat zgodilo, ko je bilo res zelo polulano, da je ob strani en malo prisel urin na jogi.
Res hočem imet lepo nategnjeno rjuho in meni tudi jogi rjuhe niso ok, ker so obicajno mal porevelike, nategnit jih pa itak ne mores. Jz prisegam na dosti velike klasične rjuhe
Obvezno nabavi tako podlogo, da je kot jogi rjuha.
Na kliniki pa imamo take, da so samo iz plastičnega dela, brez frotirja na vrhu – in bolnki se zelo pritozujejo, da jih peče in kuri v hrbet. Najbrz je vseeno boljs, da je frotirasta na vrhu.
imajo jih tudi v Leclercu.
čeprav bi ti jaz za odvajanje od plenic svetovala nekaj drugega – podloge za enkratno uporabo. paket 10-ih kupiš v DM ali mullerju (pa pomoje tud kje drugje, samo nisem gledala), ne pride drago. to podložiš nekje pod predel ritke (je veliko dovolj oz še več kot potrebno). če se zmoči, vržeš proč in uporabiš drugo. na eni strani je plastika, na drugi strani vata oz tako jedro kot od plenice, samo mnogo tanjše.
mi imamo tudi tiste nepremočljive prevleke za jogi od Viral d.o.o. (tisti, ki delajo plenice Racman).
Se super obnesejo – imamo na vseh jogijih v hiši. Nič vroče, lepo se z elastiko na jogi natakne, pralno, lahko sušiš v sušilcu, pa še po meri ti jih naredijo, če imaš kak jogi izvenserijskih dimenzij. Skratka, super!