Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje kje kupiti “elastičen pas” za nosečniške hlače?

kje kupiti “elastičen pas” za nosečniške hlače?

Jaz bi iz navadnih hlač naredila nosečniške. Bi jih okrog in okrog odrezala, pa prišila tak širok “elastični pas” kot ga imajo nosečniške hlače ko jih kupiš.
A je katera to probala? Kje dobiti tako široko “elastiko”, seveda po možnosti ne le v eni barvi?
HVALA!

Jaz sem takšne pasove videla v H&M (oddelek za nosečnice, samo moraš dobro pogledat, ker so kar vmes, med ostalimi oblačili). Bele in črne. Prodajajo pa zelo podobne tudi za zraven tunik – navadnih. Zdaj so spet v modi.

~~~~~~~ Hakuna matata z naravo.

drugače pa lahko kupiš v vsaki trgovini z meterskim blagom t.i. PATENT – raztegljiv material – dobiš ga v različnih barvah. Meni je šivilja uporabila dvojno dolžino, pa notri je všila lastiko z gumbom na eni strani in gumbnicami na drugi strani. Ko ti trebuh zraste, enostavno prestaviš gumb eno gumbniso naprej.

LP
Gabi

poskusiš lahko z nosečniško elastiko, oz. elstiko z gumbnicami. to napelješ v hlače, namesto običajne elastike in za šiješ na hlače gumb. potem jo lahko po želji prilagajaš. seveda pa je vprašanje koliko časa boš lahko hlače nosila, ker nosečniške so običajno spredaj višje.

New Report

Close