Kje kupiti Durex kondome?
Ali v Sloveniji res ne prodajajo več Durex kondomov (model Elite ali Comfort)?
Ali kdo ve kje se to dobi?
Blagovna znamka Durex se umika iz srednje in vzhodne Evrope. Nadomestila naj bi jih blagovna znamka London. Zaenkrat nič ne kaže, da bi bila ta informacija napačna.
(zaenkrat še) jih imajo v Leclerku na Rudniku.
V Berlinu imajo polne stalaze :))))))) *Don Vitu se utrne misel – kaj pa ce bi postal glavni distributer Durexov za Slovenijo* :-)))
Že obstaja, pa bo očitno izgubil licenco za distibucijo! Samo Slovenija ne bi bila dovolj, bi moral pokrivati vse od Avstrije do Grčije! Pa to spet ne bi šlo, ker v vsaki državi že obstaja lokalni distributer… Fak vse skupaj! Durex je pa tako velika korporacija, da jih to sploh ne gane!
Durex kondome se da nabavit se v vecini sex shopov. Eden takih je v Ljubljani Red shop pri zelezniski postaji.
Vendar res, da ne vec dolgo. Distributer za Slovenijo je sel v stecaj.
V DM-U, sem jih vedno opazila, kakršne hočeš (okus banane…..karamele…yummy)!
Men so jagodni d best 🙂
mislim, da se jih da kupit v vsaki lekarni, pa tudi v drogerijah, bencinskih črpalkah,…pa veselo seksaj – predvsem pa varno!!! ;o)
drugače pa tvoji punci priporočam KT, pa ne bo nobenih problemov!!!Janez Kranjski je pisal/pisala:
>
> Ali v Sloveniji res ne prodajajo več Durex kondomov (model
> Elite ali Comfort)?
> Ali kdo ve kje se to dobi?
V nekaj DM jih ni bilo, prav tako v nobenem Sparu, pa v Mercatorju, pa na nobeni črpalki – tisti Leclerc pa še ni preverjen…
Kakšni pa so KT? Predvsem me muči velikost!
KT niso kondomi pač pa kontracepcijske tablete :)))))))))))))))))
lp ajs
Imaš prav, sem preveč stvari naenkrat počel in mi ni vžgalo… 🙂
Js sm jih vidu v Nami,v Lj., drgač sm pa zanč na tv-ju vidu reklamo za red shop, pa so jih tut tm mel.
Velik užitkov!!!!:))))))
Forum je zaprt za komentiranje.