Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kje kupiti dobre sanke?

kje kupiti dobre sanke?

Kot sem že napisala v naslovu, bi rada zvedela, kje lahko kupimo dobre sanke?
Želimo lesene, take, na katere se bi nas lahko tudi več (2 + 1 otrok) usedlo. Med lesenimi sankami so razlike tudi glede modela. Zanima me tudi to, kateri model najbolj priporočate – z zaobljenim kljunom ali ne, s pletenim sedalom ali lesenim…

Hvala vsem že vnaprej!

Poglej pri ribničanih, pa ti ni treba nikamor drugam.

Meni niso všeč tiste z blagom na sedalu. Ko se zmočijo, imaš ves čas mokro rit, če so pa lesene obrišeš in je spet suho.
Pa osebno mi niso všeč tiste z zaobljenim kljunom, so pa bolj stabilne.

Mizarstvo Rožič, Podljubelj pri Tržiču – zelo kvalitetne, tudi sedež za otroke

http://www.podljubelj.com/rozic.htm (ma neznam aktivirat linka)

LP

Za 2 +1 rabiš daljše od 110 cm. 110 cm imajo v Sparu-lesene. Daljših že dolgo nisem videla. Za tega Rožiča sem že slišala, da dela fajn sanke. Meni osebno so z blaga super za rit, a ko se zmočijo – je konec luštnega.

V Baby centru 5990 sit!

Tudi mi šli v tem času v LJ na lov za daljšimi (rabimo varianto za tri rite – za 1 odraslega plus 2 otroka) in smo jih našli edino v OBIju na Rudniku.

Dolge so 125 cm, zaobljen “kljun” (to se mi dopade, se lahko sprednji mlajši otrok drži za tiste dvignjene krivine), sedalo pa imajo tekstilno (mogoče bi raje imela lesene, no, ampak sankamo se itak v smuč. hlačah in nismo nikoli mokri, poleg tega je to “blago” tako kot tisti trak za gurtno… se ne namoči)… Hm, tudi na ddomači strani od tega Rožica je videti sama tekstilna sedala…

Drugje jih pa v LJ nisem nikjer opazila… tudi suhorobarji so imeli samo krajše.

Aja, cena je bila 9 jurjev.

lp tanja

Polkrive sanke so boljše zaradi same varnosti – so bolj gibljive. Pri mizarstvu Rožič iz Podljubelja imajo model DVOSED, ki je primeren za družinsko sankanje. Za sedež imajo nylon trakove (gurtne), ki so NEPREMOČLJIVE. Samo obrišeš sneg iz njih… za dolžine lahko pogledate na http://www.mizarstvo-rozic.si

New Report

Close