Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kje je tema Motivacija za vsak dan?

Kje je tema Motivacija za vsak dan?

Kje je tema Motivacija za vsak dan?

Uf, samo da je vsaj forum nazaj. Sem se že ustrašila, da sem zgubila svoje punce 🙉🙉

Verjetno bo trajalo, da jo naložijo, ker je res obsežna 😂.

Drugače bomo pa odprle novo temo. Počakajmo še malo..

Oj, tudi jaz iščem, pa vas ne najdem! Počakajmo še malo. Upam, da ne bo tako štrikalo kot je zadnje čase. Štefka, ali si utegnila prebrati moj post o fa4?

Sladkorcek živjo! Nekaj sem prebrala od tebe o FA4. Itak sem se odločila, da bom kupila 💪 pa v akcijo.

Danes in včeraj sem ful migala, nič vaj, ampak rekreacija in hoja. Tako da se malo pripravljam na akademijo 😁

Motivacija za vsak dan!

Jaz vas pa čakam… ☺

Prvi alt, kako prideš do naše teme? Jst je ne najdem na seznamu. Znam samo iz tvojega linka prit.. A sem čist nesposobna? 🙈

Jao, zdej sem našla.. Tema je na tretji strani?? Očitno so urejene glede na prvi datum objave in ne na zadnje objave… Jao, kakšna je pa to logika?

Oj, tole mi pa ni všeč…ojojoj… moram si vzet čas pa nagruntat ta sistem pa vas najt… pa še ostale rubrike…samo ta teden ne vem kako bo…sratka punce sem tu nekje – samo časa mi zmanjkuje. Upam da volje in enerhije ne

štefka sem tudi jaz v fa4

Kaj, kje , kako? Lost! 😂😂

Jaz predlagam, da odpremo novo temo. MOTIVACIJA ZA VSAK DAN 2. In pišemo tam naprej. Bom jaz odprla in dajmo nadaljevat. Ker očitno ne bodo uredili starih tem.

Še enkrat link https://med.over.net/forum/tema/motivacija-za-vsak-dan-3443863/page/202/

Osvojite plišastega Smrkca! - Bibaleze.si “Sovražim izboljšave, ki to niso”

Greetings, while searching for natural ways to enhance hormonal function, I found an enlightening article on enclomiphene citrate and its role in improving testicular size and function. Here’s the article https://valhallavitality.com/blog/examining-enclomiphenes-impact-on-testicle-size-a-comprehensive-overview . This read was instrumental in my decision to seek a consultation with an endocrinologist, and it’s been beneficial in managing my condition.

New Report

Close