Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kje je Milena Močivnik

Kje je Milena Močivnik

A kdo ve, kje ima svoje zavetišče Milena Močivnik? (naslov, ali pa vsaj približno kje).
Hvala in lep pozdrav!

Sicer še nisem bila tam, baje pa je malo naprej od Tehniškega muzeja v Bistri. To je nekje med Vrhniko in Borovnico.

Hy,

če boš slučajno šla tja, se ne takoj obrnit, če bo začela kaj komplicirat ali pa v skrbeh razmišljat, da vam psa rajši ne bi dala.

Je pač taka, za mnoge precej čudaška, ampak če takšna ne bi bila, tudi tega zavetišča ne bi bilo, ker se bi ji že zdavnaj zmešalo.

Včasih pse nerada odda. To pa zato, ker je doživela že toliko grdih, zares strašnih zgodb in prigod, da je zanjo vsak, ki pride lahko potencialni “grdavš”.
Ogromno je namreč ljudi, ki psa sicer odpeljejo, potem pa se kar naenkrat pes spet najde ali pa mu je še slabše kot prej.

In tako naprej in tako naprej….

Toliko, da boš vedela.

LP

Sonia

Mileno Močivnik najdeš, če greš iz smeri Vrhnika, malo naprej od Bistre (tehnični muzej). Stoji na levi strani, čisto na samem, tako da je ne moreš zgrešit.

Lili

Jaz sem si na forumu mojpes.com ustvarila precej drugačno informacijo glede njenega (ne)oddajanja psov. Da pač v bistvu noče oddajati psov in najde vsemogoče izgovore. To njeno “čudaštvo” pa je bolj verjetno duševna motnja, poimenovana “zbiranje živali”.
Maja1, ali greš po psa ali samo tako, malo pogledat?

Bravo SR!

Upam, da si Mileno našla in rešila kakšnega kužka. Hvala!

Če hočete izvedeti kaj več o njej (resnico) poglejte na:
http://www.mojpes.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110&FORUM_ID=1&CAT_ID=2&Topic_Title=Kam+je+izginila+tema+Azil+v+Borovnici%3F%3F%3F&Forum_Title=Forum+ljubiteljev+malih+%BEivali

Se opravičujem nisem vedela da je ta povezava že napisana. Bolje dvakrat kot nikoli

Jaz sem bila pri MM in to, da NE oddaja psov sploh ni res! Da pa psa, ki je najdel zatočišče pri njej, potem, ko je že bil zaradi nevestnega gospodarja na pragu smrti, ne odda prav vsakemu je , vsaj zame- popolnoma razumljivo. Pri psu, ki je bil mučen nikoli ne veš kako bo odreagiral v kaki zanj novi situaciji in ljudje, ki se na pse ne ali pa slabo spoznajo je bolje, da si nabavijo mladiča. Pipi, kako bi se lahko imenovala motnja pri ljudeh, ki si na osnovi revije ustvarijo mnenje o človeku, ki ga še niso videli in potem take informacije širijo naokoli? Malo je že “čudaško” ali ne?

O MM si lahko prebereš na http://zatocisce.pwcr.net/ Lep pozdrav!

Ja prosim kar pojdite na ta naslov. Očitno so včeraj odstranili vsebino, ker so tudi sami opazili, da so reklamirali nekaj sramot. Stran je bila komaj odprta in že je v prenovi?! Lepo vas prosim.

Če članek, ki je objavljen na spletnih straneh društva za zaščito živali drži (jaz temu verjamem, ker sem grozne posnetke že nekajkrat videla po TV), potem je to velika sramota za državo, še večja pa za posameznika, ki si zadevo ogleda in ima o tem pozitivno mnenje!!!!!!!
Sokrajani in vsi, ki so seznanjeni s tem primerom bi morali bolj odločno posredovati, če ne drugače z peticijo.
Jaz sem naslov na internetu posredovala ljudem, ki mislim, da bi morali o tem kaj vedeti.

Upam, za boge živali, da se pekel kmalu konča!

LP Mojca

No, če je ta stran trenutno v prenavljanju, pa si poglejte, kaj si mislijo DRUGJE o nas: home.attbi.com/~rglisic/milena

Oseba ki drzi pse v narocju je Milena, vem ker sem videla slike se preden so odrezali glavo. Povej kaj mislis, jih fotografira, da pokaze svetu, kako jih je ona mucila, ali kako so jih mucili ljudje??? To, da vsi psi ne morejo biti cepljeni in da jih kdaj zdravi sama, verjamem, pa ves zakaj: KER NIMA DENARJA IN KER DRZAVA NE POMAGA. Da je skrila 50 psov pred inspektorico? Seveda, ce pa se je bala, da jih bodo odpeljali. A za kaj, da se je bala? Zato, ker v zavetiscih za zivali, psa ki mu po enem mesecu ne najdejo novega lastnika, usmrtijo! Pes je raztrgal psa, ali macko? Se dogaja tudi lastnikom psov na sprehodih z njimi. Resitev? Denar za izgradnjo novih boxov, da bo lahko vsak pes imel svojega. A da ne odda psa vsakemu? Ko ze nekdo napove, da bo pes na verigi, igracka za otroke in podobno- cisto pravilno, jaz ga tudi ne bi. Daj no, kaksni spletkarski komentarji so ob slikah; pogled prestrasene psicke???
Prijava doticne osebe je nesramno in podlo natolcevanje, ce mene vprasas cisto zensko mascevanje. Zal ljudje vse preradi verjamemo temu, kar kdo rece, je nekje prebral, ali pa mu je nekdo povedal in ze vnaprej obsodimo, brez da bi se sami prepricali… Jaz sem se prepricala! Pa lep pozdrav!

Kako si nekateri zatiskajo oči. Ali namenoma? LP Harry

To so slike z njene spletne strani in smo jih mi samo uporabili kot dokaz, da psi pihajajo od tam. Te slike so sami objavili. Ja res so bili toliko pri pameti, da so šli objavljati poškodovane in shirane pse. Mi smo to opazili in na grozote opozorili. Še strača, da so naredili kiks, da bomo lahko sedaj vsaj pomagali psom! Zakaj pa misliš, da ni več njene spletne strani?

Ga. Maja,

kljub temu kar lahko berete zadnje dni o napakah ga. Milene, tisti kuzki se vedno rabijo nov in boljsi dom. Prosim vas, ce ste se odlocili za tako plemenito dejanje kot je pomagati psu in zavetisca, ne oklevajte in pojdite ponj. Hvala v imenu vseh zascitnikov zivali.

Gospa na sliki sigurno ni Milena!!! Poglej si njeno brado. Sploh ni podobna njej. Poglej si njene lepo oblikovane nohte. Ali misliš, da ima čas, voljo in denar za manikiranje?

A kdo ve kaj je sedaj z Mileno Močivnik?

New Report

Close