Kje je Jana???
Hej punce sem že nazaj.
Bila sem na UZ in imamo eno bebico veliko -pravzaprav malo 4mm. Ginekolog je rekel, da je vse vredu, čudi pa me, ker me je naročil na ponovni pregled pri njih čez 10 dni !!?? Ostale kolegice je poslal kar k njihovim ginekologom. Hmmmm…pa bomo spet na trnih teh 10 dni.
Se beremo ..
Lep pozdrav
Jana
Hvala vam za moralno podporo. Mogoče je res bilo še malo zgodaj za UZ, čeprav je ginekolog rekel, da so že vidni srčni utripi.
Punce, ali ima katera kakšen koristen nasvet v borbi s slabostjo – meni je slabo cele dneve, da sploh ne omenjam vožnje z avtomobilom. Pred nosečnostjo pa mi ni bilo slabo niti na vrtiljaku ali na razburkanem morju…
Hej B.
Upam, da imaš kakšno zanimivo novico za vse, ki tudi tebi držimo pesti!!!
Lep pozdrav
Jana
Draga Jana!
najprej iskrene cestitke – v kolikor se vidi ze srcek, nic ne skrbi, se stvari ze odvijajo po pravi poti…
glede slabosti pa je tako;
splosen recept:
priporocajo, da zjutraj se preden vstanes na tesce spijes ingverjev caj (dobis ga v specializiranih trgovinah z zelišči) in pojes zraven nekaj kosov prepecenca, potem pa pocasi v normalno stanje… cez dan jej veckrat po malo in ne tezke hrane!!!
individualen recept:
vsaka nosecnica slej ko prej odkrije kaj ji najbolje odgovarja proti slabosti; enim celo coca cola na tesce zjutraj, meni je npr. cokolesnik… skratka lahko eksperimentiras in ugotovis kaj ti najbolj pase…
uzivaj v nosecnosti in cimmanj slabosti
lep nosecniski pozdravcek
Nika