Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kje je Jana???

Kje je Jana???

A mogoče katera ve kje je Jana??? Vem, da se mi je takoj oglasila na mail sedaj pa nič, je mogoče kaj narobe? Jana, če prebereš se oglasi. Upam, da pikice še imaš.?
Lep pozdravček
Doroteja

Danes ima UZ. Nič ni rekla kdaj. Upamo na najboljše in držimo pesti za Jano!!!

Pozdravljene!

Tudi meni se je oglasila na mail, na žalost tudi jaz točno ne vem kdaj je imela oz. kdaj ima UZ. Je pa rekla, da bo sporočila kako je opravila.

Forumovke držimo pesti za Jano!!!

lp
Dana

Hej punce sem že nazaj.
Bila sem na UZ in imamo eno bebico veliko -pravzaprav malo 4mm. Ginekolog je rekel, da je vse vredu, čudi pa me, ker me je naročil na ponovni pregled pri njih čez 10 dni !!?? Ostale kolegice je poslal kar k njihovim ginekologom. Hmmmm…pa bomo spet na trnih teh 10 dni.
Se beremo ..

Lep pozdrav
Jana

Držim pesti zate in za vse ki že imajo pikice. Srečna bodi in bogu zahvalna, da je uspelo.
Eva

Držim pesti za tvojo pikico in ti želim srečo ter veliko brezskrbnih dni.

Lp Ema

Jana ne skrbi. Vse je v redu. Ti kar mirno preživi teh 10 dni.

Veliko srece in drzim pesti , da bo vse ok. Ana ( Mb )

Jana enako tudi jaz tebi želim lepo in mirno nosečnost in, da rodiš zdravega otročka………

Lep dan
Doroteja

Ojla Jana!
Verjetno si bila malo prehitro, pa še ni bil siguren zaradi srčka (ali ga je že videl?).
Po moje brez panike, čeprav nisem ravno prepričljiva v teh izjavah, ker mene tudi močno skrbi. No, jaz ga imam jutri..
LP

Hvala vam za moralno podporo. Mogoče je res bilo še malo zgodaj za UZ, čeprav je ginekolog rekel, da so že vidni srčni utripi.
Punce, ali ima katera kakšen koristen nasvet v borbi s slabostjo – meni je slabo cele dneve, da sploh ne omenjam vožnje z avtomobilom. Pred nosečnostjo pa mi ni bilo slabo niti na vrtiljaku ali na razburkanem morju…

Hej B.
Upam, da imaš kakšno zanimivo novico za vse, ki tudi tebi držimo pesti!!!

Lep pozdrav
Jana

Draga Jana!

najprej iskrene cestitke – v kolikor se vidi ze srcek, nic ne skrbi, se stvari ze odvijajo po pravi poti…

glede slabosti pa je tako;

splosen recept:
priporocajo, da zjutraj se preden vstanes na tesce spijes ingverjev caj (dobis ga v specializiranih trgovinah z zelišči) in pojes zraven nekaj kosov prepecenca, potem pa pocasi v normalno stanje… cez dan jej veckrat po malo in ne tezke hrane!!!

individualen recept:
vsaka nosecnica slej ko prej odkrije kaj ji najbolje odgovarja proti slabosti; enim celo coca cola na tesce zjutraj, meni je npr. cokolesnik… skratka lahko eksperimentiras in ugotovis kaj ti najbolj pase…

uzivaj v nosecnosti in cimmanj slabosti

lep nosecniski pozdravcek

Nika

New Report

Close