Najdi forum

Ta forum je bil včasih čustvena in mentalno higijenska podstat sodelujočih, katerih pomembna uteho in navdih je bila GittaAna. Nikakor ne omalovazujem resnično dobrih in koristnih prispevkov stalnih uporabnikov s pomembnimi izkušnjami in dosti sočutja in modrosti, vendar meni osebno je GittaAna spremenila pogled na svoje življenje. In zato ji bom hvaležna do smrti oziroma dokler se bo moja zavest razvijala.

Prosim, če mi nekdo pojasni, kaj se je zgodilo s tem forumom, da ga je zapustila neprecenljiva GittaAna in vsi prekrasni ljudje, ki jih iskreno pogrešam, čeprav sem jih dosti krat le brala, brez komentarja. Sem blazno komunikativna oseba in rada izražam svoje mnenje, vendar pogosto mi je od modrosti in globoke ljubezni drugih tukaj zastajal dih, da je bilo vse komentiranje odveč

Torej – kje je GittaAna in kaj se je zgodilo?

Ženska, ki je pomagala toliko ljudem je nehala sodelovati v tem forumu? Forum, ki je po kvaliteti in strokovnosti izstopal v Sloveniji in po mojih izkušnjah tudi v globalnem merilu, je v primerjavi s tem forumom izpred let v bistvu presahnil. Kako je to mogoče?

Želim si, da bi nemudoma objavili mpj komentar, saj sicer se bojim, da ga ne boste nikoli. In lep pozdrav.

New Report

Close