Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kje je dober frizer?

kje je dober frizer?

Imela sem dobrega frizerja (fanta) ki je iz mojih temnih las naredil svetle, mi vsakič naredil kaj novega, pa pramene, dobro in moderno frizuro, pa še po ugodni ceni. Sedaj je odšel v tujino in sem ostala brez frizerja. Poskusila sem v nekaterih salonih pa v glavnem nimajo pojma, ničesar ne znajo narediti, pravijo da se ne da. Mi lahko kdo svetuje oz. pozna še kakšnega podobnega frizerja na območju Ljubljane ali širše okolice

se ti zdi,da friziranje tudi spada v temo spolnost??????
Na kakšno friziranje si pa pravzaprav mislila?

Jože, Jože.

Nekateri pa res samo na spolnost mislite in to v soboto, ob pol osmih zjutraj. Naslov foruma je “Mladi o spolnosti in DRUGIH AKTUALNIH TEMAH”. Mislim, da ni edina, ki je izrabila za forum, da reši svoj “neseksualni” problem. Jaz osebno imam dovolj tistih, ki pišejo, a je 17 cm dovolj dolg in podobne.
Torej, Neli ima problem, poskusimo ga rešit.

Včasih sem hodila na Langusovo, na Vič – Mihov svet pričesk. To je v tisti stavbi, kjer je Ministrstvo za promet. Takrat sta delala dva fejst fanta in mislim, da sta bila pripravljena tudi na takšne kot si ti.
Srečno!

Zala, Zala, Zala…

Ti se pa res vsega kmal navelicas, ane? Pravis, da imaš osebno dovolj takih in drugacnih problemov kar se cm tiče… A si mogoče kdaj pomislila, kako se pa tista oseba počuti, ki ima tak problem? Ne? Lahko, da se bo na ta račun celo življenje obremenjevala, v kolikor se ne bo znala sprijaznit. Zato mislim, da so ravno te osebe najbolj potrebne našega mnenja oziroma tolažbe. In to vsaka posebej, pa tudi če o enem in istem problemu govorimo še 10 let…

Lep Pozdrav!

Jst hodim k Duciju (Dunajska, pod Mercatorjevo stavbo). Super, cena pa tako tako.

Prav imas, Zuga. Dajmo v celo vecnost razpravljat, a je dovolj 10 ali mora bit 15 cm… Druge teme pa prepovejmo. Se bolje, da vsakogar napademo, ki nacne neseksualno temo. Kajne. Da se ne bodo prevec razpasle. Potem bi bilo res grozno.

Sama rada privarcujem kaksen tolar, mnogi frizerji v ljubljani pa so zaceli prirejat nekaksne delavnice za bodoce zaposlene. Tako te strizejo mladi (za oceno iz prakse), morda placas za barvo ali pa se to ne in do zdaj sem zelo zadovoljna. To je mozno npr. pri Mic Stylingu – gres tja in vprasas, kdaj potrebujejo modele.

Irena,Irena,Irena… ;-)……Neli sprašuje za dobrega frizerja,ne za aberveznike…..
dejmo bit resni,kadar se pogovarjamo o “drugih aktualnih temah”……;-)…..

Irena, hvala za informacijo o modelih, bom poskusila, tudi jaz nisem preveč pri denarju. Če kdo ve še kaj, se priporočam. Ne vem, zakaj je tako čudno, če me zanima naglavna frizura Jože, saj se svet ne vrti samo okoli spolnosti.Menda tudi ti hodiš k frizerju, a ne?

Mene frizira legendarna frizerka INGE von Sweden in stvar fajn obvlada!! Za mal keša naredi fajn frizuro. Jutri ravno grem k njej v salon pa bom rekel, da mi naj naredi bolj kratko in odpuljeno kot pa zadnjič!! :)))

neli je pisal/pisala:
> Ne vem, zakaj je tako čudno, če me zanima
> naglavna frizura Jože,

kakšna frizura je to? frizura Jože.
sigurno je ful kratka!

jaz pa mislim da vsi niste razumeli njenga vprasanja.zdi se mi da je misla na friziranje svoje “muce”.kajti ce bi slo za lase ne bi rekla da ji pravjo da se ne da tega in tega narest,kajti na glavi je vse mozno.saj spodaj tut sam mors met idejo.pubca ti se dol uset in si sama neki naprav.

Neli, a ti nas farbaš?
A si že našla frizerja?

jst prsegam tistim k vem kaj bojo nardili s tebe, k so prznani… torej Mič!! sm bla tud pr drugih, pa sm se 1x hmal zjokala doma, 1x sm tela znoret.. sam mič pa te pomoje ne more razočarat.. al je pa redkost!!

tut jest em sprobala kar neki lasestrizcev pa mi noben ni odgovarjal
najboljsi in edini h kateremu hodim je mare filipic, studio ima v siski na vodnikovi cesti, strigu je pa tut za smrklo ( ce ti to kej pomaga pr odlocitvi) pa za nase in tuje revije … ampak nujno mors k njemu osebno ne k nekomu drugmu iz studia!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close