Kje je Angel?
Čer Sara! Ah, kaj pa vem…angeli se ne znamo ne legati, ne pretvarjati se, pa ne blefirati. Ni niti po angelsko, pa nam ne pristoji. Angel parfem je angelski, lepo omamno diši, zavaja v skušnjave nebeške in angelske. Terry Mugler je nek Anglež, modni kreator in zna obleči ženske v črn leder, črna očala in še nekaj…baje je ful bogat, malo prepotenten in nek sadomazohist…V rokah njihove manekenke nosijo ketne in biče. To pa tale x še ne ve, glej ga zlomka, vse se izve…zakaj ga Angel moti si pa lahko mislim…?*Nekaj mu je napoti…eno pesem special for him ali her mu napišem…
Angeli niso samo v nebeseh,
radi se smeje,
radi norijo, radi se smejijo,
malo plešejo, pa rajajo…
zvezde radi očarajo,
svetnike omamijo,
Mikije zvabijo…
v neke hude zanke in uganke…
tančice radi odkrivajo,
molo se nastavljajo,
malo zafrkavajo,
malo so tudi hecno debeli,
angeli so kot otroci…
nagajivi, nič ubogljivi,
malo mem in še čez
vse tja do nebes…
A
n
g
e
l*********************
Tako x-sedaj pa veselo premišljuj, kaj sem ti želela povedati…
Sara ve, je angelska, Miki tudi, Svetnik še bolj…Ti pa ugibaj in napiši, kaj te moti? Jaz? Zakaj pa? Ti nisem povšeči? Ma, neki čudni bodo to obeti…
Lahko noč vsem, grem še malo kam drugam…
Nočka! Pa lupčka Sari, Mikiju in mojemu Svetniku*** Pa temule X-su!
Angel*
Angel dobri večer
ja Angel eni bi verjeli tudi v ozonske luknje,samo da bi drugo zanikali hihihi
Sama močno verujem v to, da se nekje nahaja nekdo, ki bdi nad menoj, sicer bi me že ….ampak veš kaj prav na temle koncu naju bodo hitro ….saj veš…nič..ziro…rien..nothing…nicht….
Sem te brala na knjižnem klubu,tudi sama prebiram takšne knjige(med drugimi seveda).Ajla, kaj bo pa sedaj ????jojmene
Dan Sara! Vedno nekdo bdi nad menoj…verjamem. Nad menoj tudi…vsaj mislim, da. Čuva me in ljubi. Ah, knjige. Rada jih imam. Trenutno berem Skrivnost starega učitalja. Lepa knjiga polna modrosti. Celestinska prerokba pa je moja najlepša knjiga in njeno nadaljevanje Deseto spoznanje. Mi je všeč mistika teh knjig…naključja, pa energije, ki so večne…Mar res? Potem je duša tudi večna in neumrljiva…bi si na moč to želela. Potem Sara, se bomo nekje srečali…v drugi galaksiji z drugo nezemeljsko obliko…Mar ni to lepo?
Lep dan še naprej Sara!
Angel*