kje izdelava izrisa kuhinje, ki ga lahko vzameš domov
Povejte, v katerem podjetju, trgovini obstaja možnost izrisa kuhinje, ki ti jo natisnejo. Meni se zdi zelo čudno, da izdelajo izris kuhinje, izdelajo predračun, ampak izrisa ti pa ne dajo v roke oz. natisnejo. Moja reakcija je – kaj se pa grejo?! Za kuhinjo naj bi pustila okoli 5.000 eur, pa mi nočejo dat papirja z izrisom v roke? Če je le možno, kuhinje pri njih ne bom kupila! Pa tudi kaj drugega ne! Kaj pa imajo za skrivat?! To, da bom šla k drugemu mizarju ali podjetju in pokazala predračun z izrisom? Potem očitno niso dovolj konkurenčni, a ne?
Jaz nikjer nisem zasledila, ko sva kupovala kuhinjo, da bi ga kje dajali zastonj. Sem pa imela s sabo list z merami kuhinje in ko mi je prodajalec naredil skico, sem šla ven iz trgovine in za vogalom po spominu vnesla elemente in postavitev na moj list. Potem sem s to skico hodila od salona do salona in iskala ugodno ceno in po potrebi in novih idejah, ki sem jih dobivala, dopolnjevala oz spreminjala. Saj ko vidiš ene 3 ali 4 izrise že na pamet veš kaj in kako hočeš imeti. Jaz sem tako delala, si vzela kar ene 2 meseca časa in vse dobro premislila. Posledica: kuhinja, ki jo obožujem, ker je lepa in funkcionalna.
Saj ne gre za to, da na stolu sedi arhitekt in da imaš nevem kakšno svetovanje glede postavitve. Če sem iskrena, mi je sama prodajalka narisala takšno kuhinjo, da sploh nisem bila zadovoljna, šele po mojih popravkih je bila ok. Gre za to, da imajo prodajalci v rokah program, ki ti izrisuje kuhinjske elemente, za čisto povprečno kuhinjo je vse gotovo v pol urce, še z malo kompliciranja … Zaračunavanje tega se mi nikakor ne zdi smiselno.
Meni so narisali v Lesnini – prodajalna Sonček, dali so mi izris in tudi kosovnico (brezplačno), pa čeprav so lahko predvidevali, da ne bom kupila pri njih (sem povedala, da bo postavitev kuhinje na Hrvaškem in da želim tudi prevoz in montažo).
Na osnovi te slike in kosovnice sem potem poslala povpraševanje prodajalcem Svea kuhinj po Istri in izbrala najugodnejšega.
v salonu gorenje v velenju, sem dobila brezplačni izris, seveda ne po kosih – samo 3d in razne poglede. v enem njihovem drugem salonu pa so hoteli 20 evrov za izris.
v bistvu je logično. da prideš do izrisa kuhinje je vsaj pol ure dela, če ne več. potem pa ti ga nesejo h konkurenci – ki ima delo močno olajšano.
sicer pa, vsak kolikor toliko spodoben proizvajalec pohištva ima program za izris njihovih kuhinj že dostopen na internetu in si sam izrišeš, kako in kaj hočeš imeti.
Poskusi na http://www.gros-novak.si.Ko sem kupoval kuhinjo so edini poslali sliko in ceno na moje povpraševanje preko maila.
Tudi moja izkušnja je, da so za izris povsod hoteli določeno plačilo, ki naj bi ga potem poračunali pri morebitnem nakupu. Če greš v 5 trgovin, je to že kar nekaj denarja :(. Mene je zmotilo tudi, da mi ponekod niso direkt povedali, da sta montaža in dostava za doplačilo, kar prinese še nekaj dodatnih stroškov.
Edino pri nekje omenjenemu gros-novaku so mi brezplačno izrise poslali na moj mail, tudi svetovanje je bilo med boljšimi.
Kuhno sva potem naročila pri znancu mizarju, zadovoljna.
Se bom kar tu zraven vrinila, upam, da ne bo preveč grdih pogledov 🙂
S fantom renovirava stanovanje in sem povsem zmedena. Kar ne vem, kako naj se zadeve lotim. Eni mi pravijo tako, drugi drugače. Narišem tloris kuhinje in grem po salonih najprej? Ali najprej prečekiram internetne strani? Menjala bova vodovodne cevi v kuhinji. Kaj če mi bo všeč drugačna postavitev in bo treba potem spet razbijati steno? Fant ne bi bil ravno navdušen.
Kaj je bolje, mat ali sijaj? Kaj pa aparati, se jih lahko kupi kar s kuhinjo ali je bolje pogledat naokoli?
Kako ste se vi lotili?
Spoštovani!
Pri mizarstvu Špac prisluhnemo vsaki ideji in naredimo hitro, kvalitetno in poceni. Pokličite na 041 – 636 – 205. Brezplačno izrišemo, dostavimo in zmontiramo!
lp
Pozdravljeni! K prenovi stanovanja lahko pristopite tudi bolj sistematično. Predlagam, da se celovite prenove najprej lotite na papirju in si za odločanje vzamete nekaj časa, dokler ne boste prepričani, da ste našli pravo rešitev. Dobro načrtovanje prihrani odvečne skrbi in denar. Pri tem vam lahko pomaga arhitektka iz podjetja geolet
Nudimo izdelavo notranje opreme po naročilu, kar vključuje svetovanje, meritve, izdelavo, dostavo in montažo opreme.
Svetovanje, Idejni izris in 3D Vizualizacija je ob naročilu opreme brezplačna !
Oglejte si našo spletno stran.
Skica Idejni Izris In Izdelava Notranje Opreme
Pustovrh Marko s.p.
M: 041 77 11 55
E: [email protected]
W: http://www.skica-oprema.si
Na spodnji povezavi imaš par primerov, kako zgleda 3d izris vseh elementov, plus detajli kot so barva elementov, stene, preproge, luči… skratka usklajenost celega ambienta po zelo ugodni ceni…
Ponavadi naredijo več različnih postavitev elementov, ker le na podlagi večih izrisov se lahko odločiš, katera tebi najbolj ustreza ter katera barvna kombinacija ti je najbolj včeš.
http://www.facebook.com/ColorForMe?fref=ts