Najdi forum

Kje imajo dobre torte?

Rada bi narocila totro za 50-letnico. Rada bi kaksno dobro, ne polno tiste maslene kreme.Imate kaksen nasvet, kam naj se obrnem?

Priporočam slaščičarno Viki v Trnovem.

jaz pa priporočam slaščišarno Ula v Črnučah in v City Parku.res dobre! mi smo jih že večkrat naročili za različne priložnosti in res prisluhnejo kupčevim željam.
PRIPOROČAM!!!!!!

Se strinjam, imajo veliko izbiro odličnih tort. Meni so dosti boljše kot Vikijeve, ker so kreme “lažje”.

Lp, leni

http://www.kepca.com/index.htm

Preizkušeno!!
Lp,
S.

kraljevi mignon, šenčur pri kranju

Slascicarna in kavarna Zvezda, pri parku Zvezda, Kongresni trg, Ljubljana
Veliko lahkih tort, brez pretiranega masla ali sladkorja.
Dobra je bananina (lahka cokoladna krema in biskvit, vms pa banane), Zvezda (mascarpone krema in visnje) ali pa kaksne lahke sadne crostate.

Kavarna galerija Grad v Rožni dolini ima odlične torte. Se mi kar sline pocedijo, ko se spomnim njihove višnjeve… Tam ti izdelajo tudi torte razlličnih oblik ali pa prineseš fotografijo, ki jo poskenirajo in dajo na vrh torte (kot neke sorte užiten papir pride).

VIKI-brez konkurence!!!!!!!

Ula in Hvastija!!!

Slaščičarna Rustika – v Ljubljani na Trubarjevi in v City Parku.

Slaščičarna Per iz Domžal. Super in poceni.

lp

Mi smo od VIKI-ja Trnovo prešli na Galerijo grad v rožni dolini v Ljubljani
http://www.kepca.com/ mjammmm so dobre :)))

Vsi ki so jedli torte od galerije pravijo, da so boljše od vikija. Tudi lepše jih okrasijo. Pa še ta prednost je, delajo tudi v nedeljo!

Galerija Grad v Rožni in Kavarna in slaščičarna Zvezda. Grad – čokoladne, Zvezda – sadne.

Zvezda mi ni všeč, ker imajo včasih težke torte, všeč pa mi je Viki. Kje pa je ta galerija Grad v Rožni dolini?

Jaz sem dolga leta kupovala pri vikiju v Trnovem, potem pa sem enkrat poskusila v Leclercu – bomba! Naročiš posebej, ne vzameš tam s police, kupila sem ogromno torto za 50 ljudi, stala je okrog 10.000 sit (pri vikiju bi bilo za toliko oseb od 20.000 dalje.) super. Zelo dobro, okrasili so mi jo, kot sem hotela, en dan prej sem jim spremenila napis … Krasno. Priporočam Leclerc!

New Report

Close