Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Kje dobiti osebnega zdravnika?

Kje dobiti osebnega zdravnika?

Lepo pozdravljeni!
Moj fant prihaja iz Primorske in je študent v Ljubljani. Doma nima izbranega osebnega zdravnika, v Lj pa tudi ne. zdaj ima že dva meseca težave s kašljanjem in prehladom. Jemal je sirup proti kašlju, pa ni nič pomagalo. težko diha in neprestano pokašljuje. bojim se, da gre pri tem kašlju za kaj resnega., zato bi zelo rada vedela kam naj se moj fant obrne. Je pa absolvent. Zelo rad bi si našel osebnega zdravnika v Lj. Če mi lahko kakorkoli pomagate ali svetujete bom zelo hvaležna. Za odgovor že vnaprej njlepša hvala.
Lep pozdrav Teja

Spoštovani!

V Ljubljani je mnogo zdravnikov, ki si jih lahko izbere. Žal vam jih ne smeme naštevati, ker bi bila to pristrana reklama. Poiščita ga blizu doma, ali pa ga peljite k vašemu zdravniku. Izbira je enostavna – s potrjeno kartico se oglasita v ambulanti in izjavita, da se želi registrirati.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Teja,

poznam simptome in velika verjetnost je, da gre za alergijo. Če se bo to ponavljalo v različnih obdobjih skozi leto potem je to to. Če bo minilo in se več kot leto dni ne ponovi ni alergija. Sam se hodil okoli specialistov za pluča 3 leta, na koncu sem “končal” v privatni ordinaciji v Murglah in takoj so vedeli za kaj gre. Naredili so teste in ugotovili alergijo.
Dober osebni zdravnik, ki ti ga priporočam je dr. Janez Kmet. Privatni zdravnik, s koncesijo, izjemno poznan v Ljubljani. Problem je lahko le ta, da ne sprejema več novih pacientov.
Najdeš ga v telefonskem imeniku…
Lepo poskrbi za svojega fanta.

Najlepša hvala za odgovor in pomoč. zanima me samo še to, ali mora imeti fant, ko si gre poiskati osebnega zdravnika v Lj zraven tudi svojo kartoteko. on že vse od osnovne šole, se pravi že 15 let ni bil pri zdravniku, zato sploh ne ve kje je njegova kartoteka. Še enkrat hvala za pomoč. Lep in uspešen dan. Teja

Spoštovani!

Ne. Če bo potrebno, jo bodo iz nove ambulante naknadno zahtevali od zdravnika, če ni že končala varno spravljena v kakem arhivu.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close