Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Kje dobit najceneje Sonicare?

Kje dobit najceneje Sonicare?

Zanima me kje se da najceneje dobit el. zobno ščetko Sonicare. Zanima me zadnji model, z UV čistilnikom in dodatno drugo ščetko (dvojno pakiranje). Na amazon.de me pride cca 125€ s poštnino vred, vendar vem da se je pri nas v akcijah dalo dobit zadevo še nekoliko ceneje…

Jaz sem jo kupila v USA, dvojno pakiranje z UV cistilcem pa je bila se mi zdi 120 dolarjev. To sem kupila pred dobre pol leta. Je pa najnovejsi model, ki ima vkljuceno navadno ciscenje, ciscenje obcutljivih zob in pa beljenje.

… kot tudi veliko drugih stvari, ki so cenejše v USA…

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Kupil dvojno pakiranje z UV čistilcem (Philips Sonicare FlexCare HX6932/34) pri dentaalen preko ebay.de za 108€ + poštnina. Dobil v roku dobrega tedna.

Moram povedat, da sem totalno razočaran nad Sonicare. Čisti sicer dobro, toda nastavki so dragi in niti pod razno ne zdržijo 3 mesece, kot oglašujejo. Novi DiamondClean še toliko manj.

Ampak ok, to bi še preživel. Problem je, da je kvaliteta popolnoma zanič. Po dobrih dveh letih uporabe sta crknili obe. V eno jevprišla voda, za drugo ne vem kaj se ji je zgodilo, sem pa obe odprl. Sodelavcu je prav tako crknila, ker je prišla voda v njo, drugemu je šla baterija (ki se kao ne menja), tretjemu pa še samo rahlo vibrira. Za teh 130eur (+kakih 150 za nastavke) bi pričakoval, da to zdrži ve

Pozdravljeni,

dobro vprašanje za zastopnika teh ščetk na slovenskem trgu ( http://www.scetka-sonicare.com/).

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close