Najdi forum

Kje dobim pivski kvas?

Živjo ženske,

prosim, sem prvi dan diete in sem se danes držala!!! Me pa zanima, kje na tem svetu dobim pivski kvas? V Sparu mi ponujajo samo suhi pekovski kvas v vrečkici, ali pa svežega. Ampak Monti pravi, da naj jem pivskega … Kje ga kupite vi?

etnologinja

Pivski kvas v tabletah dobiš v lekarni. Pivski kvas v prahu pa v trgovinah z zdravo hrano, ali pa na policah z zdravo hrano v večjih marketih. Slednji je od Biotopa.

lp

Julija

V DM trgovinah ga imaš v obliki tablet, kar ti priporočam, (v prahu je ogaben) že od 990,00 sit za 250 tablet, dalje.

Pozdrav

Mislim, da smo en cas nazaj razpravljali, da je med cenejsimi DM. Bi bilo pa treba preveriti; ker dandanes cisto nobena trgovina ni najcenejsa za vse izdelke ali za vse vecne case. Primer? V drazji trgovini Maximarket v LJ sem dobila kremo za obraz, ki je bila cca 700 sit cenejsa kot v “ugodnejsi” trgovini Muller. Pa se znajdi:)) No, vsaj nahodi se clovek malo.

majo ga npr. pri tržnici koseze, v tistem komplexu v pritljičju je ena trgovina, ki nimam pojma kako se imenuje:) neki v zvezi z naravo.
aja govorim o kvasu v prhu in ja, ogaben je, ampak se da zdržat in se ga sčasoma malo navadiš 🙂

lp,

Hvala, grem takoj jutri v DM 🙂

etnologinja

Upam, da nisem preveč nevedna ampak zakaj pa uporabljate tablete pivskega kvasa?

Hvala, S.

Zaradi kroma in vitaminov B!

Lp sonček

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Hvala 😉
si ga grem tudi jaz iskat …
S.

New Report

Close