Najdi forum

Kje delo …Avstrija

Hm pride v poštev le kaki “”najt klub””

Raje spremeni razmišljanje, ostani doma. čez mejo se ne cedi med in mleko..

Včeraj zvečer sem bil depresiven, pa sem poklical center za pomoč. Zaradi zasedenih linij, sem dobil operaterja v Pakistanu. Povedal sem mu, da razmišljam o samomoru. Bili so čisto navdušeni in me vprašali, če znam voziti tovornjak...

v Večeru od tega tedna (mislim da sreda ali četrtek), je bil oglas da iščejo osebo za nego na domu, v Murecu. zravne je bil še kontakt.

Tudi jaz iščem možnosti za delo v Avstriji.
Če ima kdo veze in išče zanesljivega sodelavca za delo v proizvodnji-urejanje okolja-pomočnik pri
gradbenih delih ipd. se priporočam.
Ponujam 5% plače prve tri mesece.

[email protected]

Kako boš pa garantiral, da boš provizijo res izplačal? Z besedo?

des Stellenangebots

Treffer 1 von 1
Suchkriterien des Unternehmens

Unternehmen: Wundschuher Seeschenke
Dienstverhältnis: ArbeiterInnen/Angestellte (Dauerdienstverhältnis)
Berufsgruppe: Koch, Köchin
Arbeitsort: 8142 Wundschuh
Arbeitszeit: Ganztags
Ausbildung: Lehre

Stellenbeschreibung

Wir suchen für einen Gastronomiebetrieb in Wundschuh zum ehebaldigen Eintritt 1 Jungkoch/-köchin mit Lehrabschluss.

Anforderungen:
# Lehrabschluss mit oder ohne Praxis
# Teamfähigkeit
# Kreativität
# ein eigener PKW zum Erreichen des Arbeitsortes ist notwendig

Geboten wird eine Vollzeitbeschäftigung, Montag und Dienstag frei; Arbeitszeit ab 10:00 Uhr (oder wechselweise bzw. nach Dienstplan Nachmittags- u. Abenddienst).
Entlohnung: nach Vereinbarung.

Dienstgeber: Wundschuher Seeschenke, Gasthaus, Kalvarienbergstr.38, 8142 Wundschuh

BEWERBUNG: Bitte ausschließlich nach telefonischer Terminvereinbarung mit Herrn Wolfgang Gungl unter der Tel.Nr: 0664-4034366

pred Gracem

nternehmen: A. WRATSCHKO GmbH Weinlandhof
Unternehmenslogo
Dienstverhältnis: Saisonstelle
Berufsgruppe: AbwäscherIn
Arbeitsort: 8462 Gamlitz
Arbeitszeit: Ganztags
Ausbildung: Keine abgeschlossene Ausbildung / Pflichtschule
Stellenbeschreibung Info
Wir erweitern unser Team und suchen ab sofort für die Saison 2010 1 Abwascher/in für eine Vollzeitbeschäftigung.

Genaue Arbeitszeit und freie Tage nach Absprache.
Entlohnung nach Vereinbarung.

Dienstgeber: A. Wratschko GmbH – Weinlandhof****, Untere Hauptstraße 15, 8462 Gamlitz

Bewerbung: nach telefonischer Terminvereinbarung mit Frau oder Herrn PICHLER unter der Tel.Nr. 03453/25-84

Tu je deljen deloni čas. Dopoldan od 10 do 14 Ure in popoldan od 6 do 10 ure
Plača jev 1000 eu neto krijejo tretjino potnih stroškov

pozdravljeni.
iščem delo natakarja v avstriji v bližini graza sem zelo kvalificiran natakar z vsemi izkušnjami v strežbi.Nemško znam pasivno sicer,sem pa tudi pripravljen naredit tečaj nemščine.hvala za odgovor

iščem delo v avstriji, nujno..delala sem v sadjrarstvo, oljarni, skoraj na vseh področjih, pustite mi e-mail ali tel. pa vas pokličem če kdo ima kakšno delo??
lp
klavdija

Tukaj sem dobila že kar nekaj dobrih informacij glede dela v Avstriji. Med njimi pa tudi tri ponudbe, kjer so Avstrijska podjetja iskala pri nas sodelavce, tako da ti ni lih potrebno it delati v Avstrijo.

http://www.delovavstriji.com

Mene zanima če kdo ve za delo v Avstriji v bližini mesta WELS?
Gradbena dela in podobno, kjer ni potrebno zelo dobro znanje nemškega jezika.
Hvala.

Kako boš pa garantiral, da boš provizijo res izplačal? Z besedo?

Naravno z besedo. Muskarci jos uvijek vjeruju zenama, osmjeh i iskreno hvala vise vrijedi od svih provizija! Nije sve u eurima nesto je i u denarju 🙂

Saj se nauči, saj so se naša južna brača tudi v Nemčiji naučil, zakaj se pa mi ne bi.

Mi smo naucili da moramo uciti. Za vas je to nesto novo, nemate navike. Pored tog sto nemate navike vi Slovenci i Slovenke ste puno vise zahtjevni.

Na kraju neko trazi posao a neki traze a mole boga da ga ne nadu. Onaj ko trazi taj i nade. Najvaznije je da shvatite da ste u Austriji tujci i da nista niste vise ne vrijedite od “brace juznjaka”; Slovaka, Poljaka itd. Ako ste stvarno vrijedni i pametni sa vremenom mozete da vise vrijedite i od samih Austrijanaca, ali samo na poslu. Od vas samih sve ovisi.

Vi koji trazite zelim da nadete!
lp

iščem delo v tovarni ali pa kot voznik kamionov v avstriji imam 10 let prakse na kiparjih šleparjih rabim tudi stanovanje če mi lahko kdo svetuje ali pomaga lp.

Iščem delo v tujini, Italija, Avstrija, Anglija.
Sem poslovni sekretar, zadnjih 15 let cvetličarka.
Nujno potrebujem delo, lahko iz moje branže,
drugače pa karkoli – čuvanje otrok, nega na domu,
sobarica, proizvodnja itd.

Vljudno naprošam za pomoč.

New Report

Close