Kje dela dr. Vinko Dolenc?
Šele zdaj vidim koliko napak sem naredila.Pišem kot kura.
Skratka teta je imela anevrizmo. Operirana je bila leta 1997. Zdaj je tega res že 11 let. Kako je zdaj z njim ne vem, za takrat pa res lahko rečem odličen zdravnik. Operacija ni bila enostavna, a jo je tako dobro izpeljal da ni nobenih posledic.
Še danes imam pred očmi kako slaba je bila teta po operaciji, ko je ležala na nevrološkem oddelku. Mi smo celo mislili, da bo umrla.
Res je angel varuh pazil na njo, in vse se je srečno končalo.
Kot sem že rekla, je pa res da je od tega 11 let.
najbrz ste ze imeli operacijo pri dr. matosu. Ce se ne, vam lahko povem, da je eden boljsih zdravnikov mlajse generacije in da vas ni treba nic skrbeti, kako bo, ker bo odlicno. Pri nas v zdravstvu je problem samo ta, da se nekatere staroste pri svojih 70 letih ne znajo odmaknit in naredit prostor mlajsim, ker so kokr nenadomestljivi. In pol se te staroste favorizira in povelicuje v mite, kar pa ni nujno, da je res. Tudi mlajsi zdravniki so dobri, se vec, so se bolsi. Le priloznost jim moramo dati, da nam pokazejo, da so vredni nasega zaupanja, zato kar mirno, ko boste pod rokami dr. Matosa.
Pa saj ne morem verjet kaj vse pisete….
Prof. Dolenc je se vedno predstojnik na nevrokirurgiji ( hvala bogu ! ) in najvecji strokovnjak dalec naokoli. Prekasa vse ” tamlade” in je eden redkih, ki so vredni zaupanja. Osebno bi se dala mirno operirati SAMO njemu, “mladi” so se dalec zadaj….
Za bolnika se maksimalno potrudi in res ni problem priti do njega, ker je zelo dostopen.
Da se mu tresejo roke ? Nimam komentarja na to neumnost…
Nehajte zaliti ljudi, ce nimate pojma!!! Vcasih sem delala tam, opriral je tudi mojo mamo- tako da res vse najboljse o njem !
Pozdravljen Jure123 !
Če te še vedno zanima, imaš na internetni strani od kliničnega centra
od tega zdravnika podatke.
Bom kar prekopirala iz tiste strani :
Klinični oddelek za nevrokirurgijo
Zaloška 7
v.d. predstojnik: akademik prof. dr. Vinko V. Dolenc, dr. med., višji svetnik
e-mail: [email protected]
telefon: 01/ 522 32 50, 522 53 57
faks: 01/ 433 41 63.
Upam, da ti bo kaj v pomoč.
lep pozdrav .