Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Astma in druge pljučne bolezni kje dela dr. Alojzija Hocevar?

kje dela dr. Alojzija Hocevar?

Mi lahko kdo pove, kje dela dr. Alojzija Hocevar?

Morda samoplacnisko?

Revmatološka klinika, Bolnica Petra Držaja

Tudi mene zanima, če je kdo njen pacient, mnenje oz. kako z napotnico do nje v Bolnici Petra Držaja ?

Nikakor ne moreš dobit prave telefonske številke za revmatološke ambulante v Bolnici Petra Držaja, ki jo posredujejo iz kontaktne številke centrale UKC. (Ta kontaktna številka je pač navedena na spletni strani Bolnice Petra Držaja). Pokličeš, da bi se nekako pozanimal glede napotnice in zdravnikov  … pa ta številka, ki so mi jo posredovali s centrale UKC non stop zvoni v prazno, nihče ne dvigne.

Danes gre vse očitno samo preko e-mailov ravno zato, da se nas znebijo, da ne sprašujemo nič in smo kao zadovoljni že, če napotnica stoji dve leti v vrsti, da ne vemo niti pri komu. Pa imamo ljudje raznorazne težave in se moramo pred vložitvijo napotnice obrniti tudi na ustne informacije o tem kako do dotičnega zdravnika, ki zdravi ravno našo bolezen. Tudi za nas ni vsak dober ane, ni uredu, da samo počimo napotnico v vrsto in čakamo dve leti na nekoga, ki potem nima poglobljenega znanja glede zdravljenja naših bolezni.

Tudi mene zanima kako priti z napotnico do dr. Alojzije Hočevar  ali do dr. Katje Perdan Pirkmajer?

Če ima kdo že razdelano pot, kontakte glede tega bom zelo vesela.

Lep pozdrav.

New Report

Close