Najdi forum

Za bolnega sina, ki se že dalj časa zdravi zaradi psihoze z različnimi blodnjami bi rabila podatke o možnosti nastanitve. Ne želi in sama tudi nisem navdušena nad domom oziroma zaprto ustanovo. Popolnoma samostojno ne more živeti, ker ne jemlje zdravil, se zanemari, se mu bolezen poslabša. Pri očetu ne more biti, ker ne sprejema njegovega nadzora.
Na katere organizacije, društva, ustanove se lahko obrnem, kje lahko pričakujem pomoč?
Idealno zanj bi bilo, da bi živel nekje blizu mesta a vseeno ne v bloku, centru, da bi imel precej samostojnosti in zasebnosti a vseeno nadzor glede zdravil, obiska psihiatra, vspodbudo pri hobijih (slika in programira). Moje življenje se izteka, sin je trenutno hospitaliziran, zato rabim čim več informacij. Z nevladnimi organizacijami do sedaj še nisem navezala nobenega stika!
Prosim in hvala!

Združiva moči,

Spoštovani,

Ker se že dlje časa bojujem z depresijo in tesnobo, ker sem tako nesproščen, prestrašen in paničen, da me to že ovira pri iskanju zaposlitve in mi je uničilo družino, mi je dr. Furlan Mirjana svetovala zaposlitveno rehabilitacijo in vaše društvo DAM.

Kako mi lahko pomagate in kaj mi svetujete poleg avtogenega treninga, rekreacije in antidepresivov, vedoč, da sem brez sredstev in stanovanja?

Lep pozdrav,

Pueblo

New Report

Close