Najdi forum

kis+med+voda

Znimam me kaksne imate izkunje s tem?! Jaz sedaj sele drugi dan pijem ta napitek (3 žlice jabolčnega kisa+1 žlica meda+2 dcl vode) in se mi zdi, da se kar bolje pocutim – nisem tako napeta. Sem slisala, da dobro učinkuje na prebavo in da razgrajuje mascobe, to pa pomaga pri hujšanju – seveda je potrebna tudi fizična aktivnost. A imate dobre izkšnje s tem?

Pa še to pijem ga zjutraj na tešče in zvecer. Ali je to preveč?

Vesela bom vsakega komentarja ali izušnje!

Jaz sem to počela nekaj časa nazaj, vendar sem verjetno prehitro odnehala da bi bil kak viden učinek, ker me je začel boleti želodec, če sem pila to na tešče. Ti nimaš teh težav? 🙂

Ja pa kaj še. Poskusite raje samo po jedi po 0.5 dcl kisa in pa žlico meda po kakršnikoli rekreaciji.

Ne pa pit meda zvečer pred spanjem ker se ti bo samo naložil.

LP Oliver

zaenkrat se ne – saj pijem to sele dva dni. bom sporocila kako bo cez nekaj casa

in kakšne imaš s tem izkušnje?

Ko sem ga jaz pila, zjutraj na tešče žlico jab. kisa in 2 dcl vode, nato pa nič več, pazila sem pri hrani, in v mesecu in pol shujšala 3 kg. Tudi rekreirala sem se.

Med vsebuje enostavne OH ki se zelo enostavno spreminjajo v maščobo če jih ne pokuriš.

Hi! Jaz sem pila samo jabolcni kis in vodo zjutraj in zvecer, pa se rekreirala sem se in sem v enem mesecu shujsala 5 kg, ki jih nisem dobila nazaj. Po enem mesecu pitja kisa pa se mi je zelodec dobesedno uprl. LP in veliko uspeha.

Pozdrav!

Jaz sem si pa kupila nove Medexove tablete, ki vsebujejo med in jabolčni kis. So skoraj brez okusa, tako da jih lahko uživamo tudi tisti, ki nam okus jabolčnega kisa preveč ne ugaja.

Jem jih približno en teden in sicer 2 zjutraj pred zajtrkom in 2 pred večerjo za pospeševanje presnove

Ima še kdo kakšne izkušnje z njimi? Meni se zdijo zelo vredu.

LPB

andreja, po moje bi morala kis brez medu. med ima ogromno sladkorja

New Report

Close