Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? kirurg v slovenj gradcu

kirurg v slovenj gradcu

Ne morem si kaj, da ne bi zapisala svojo zgodbo. Bom čist kratka. Imela grozne hemoroide, nisem mogla ne sedet, ne spat, k zdravniku sem se odpravila, ko je bila bolečina že neizmerna, in tako se takoj pristala na kirurgiji ponoči. Ko so me napotili v operacijsko mi je gospod kirurg želel na ŽIVO operirat hemoroide. Seveda sem ga prosila naj mi da narkozo, vendar je dejal, da se za take stvari ne daje. Ker me je bilo groza, da je ne bom dobila sem rekla, da ne pustim operirat in odšla iz mize. kirurg mi je dejal, da bom itak prišla nazaj in naj se pripravim, ker naslednjič bo še bolj nabrusil nož. ALI JE TO NORMALNO?? ALI ŠE SPLOH IMAMO KAKŠNE PRAVICE???” NAJRAJE BI NAPISALA IME KIRURGA, VENDAR GA VERJETNO NE SMEM.

Pojdi še enkrat. S sabo vzemi diktafon in ga naskrivaj posnemi. Ne morem reč kaj drugega kot SVINJA ZDRAVNIŠKA!!!
NA poseg pojdi kam drugam.

Ja pa jade-dej nehi nakladat-sicer ti bo še kakšen hemeroid zrastu!!!

za hemeroide je običajno poseg v lokalni anesteziji, ne pa v narkozi…
narkoza ima tudi možne zaplete in se je poslužujejo kar tako…

upam, da se je problem do zdaj že razrešil 🙂

SAj ni važno, lokalna ali narkoza…Tako se ne more obnašat na delovnem mestu, sploh, če dela z ljudmi. Pa folk, kaj ste normalni? Zakaj bi punca lagala in kako lahko ignorirate takšen pristop. Ali z vami delajo tako vsak dan, da vam ni hudo ob takšnih izjavah? Res ne razumem….

Pa saj ne morem verjet. NIKKA, mogoče boš ti enkrat padla v to situacijo boš videla kako ti bo. Ali ne razumet, hotel je rezat na živo.

Mojca!

Jaz ti čisto verjamem. Sama imam ravno tako zelo neprijetno izkušnjo s kirurgi za sabo. Prav je, da se ljudi opozori, da ni vsakemu za zaupat!

Lep pozdrav, špela

Za vsak najmanjši poseg dobiš vsaj lokalno narkozo-tebi bi pa kar rit rezal brez vsega-NE ME BASAT!!
Zdravnikom je čist jasno da bi bili v takem primeru (če bi bil seveda resničen) vsaj v časopisu ali pa na sodišču,zato zelo dvomim v to zgodbo.

Taki posegi se izvajajo v lokalni anesteziji, splošna narkoza ni potrebna. To da bi te kirurg rezal na živo je larifari.

Mene je dr. Bricman prav žaljivo sprejel, češ kaj jamram, saj sem noseča in normalno, da me boli hrbtenica.Srašni so tile naši doktorji…Slovenj gradec je zelo krivičen do nekaterih pacientov.

Sam enkrat še povem, hotel je na živo, v nobeni lokalni anesteziji. Vem kaj je lokalna anestezija, nisem nora.

Dio – nekateri mogoče potrebujejo spiranje ušes? To je pa res brez vsake anestezije – slišiš pa odločno bolje.

New Report

Close