kiropraktik
Noben kiropraktik ni siguren. Vse je odvisno od trdnosti okostja in kslepov pacienta. Pri hitrih in sunkovitih gibih, s katerimi kiropraktik “ravna” hrbtenico se je že marsikdaj zgodilo, da je polomil kako vretence. Raje pojdi na šijatsu ali tuina masažo. Obe sta pacientu veliki prijaznejši, varnejši in enako učinkoviti.
Dr. Donald Hopkins (Pri Omersa ) je eden redkih kiropraktikov, ki ima licenco za otroke in jaz imam z njim zelo dobre izkušnje. Mojim otrokom je olajšal marsikatero bolečino v dolgih letih intenzivnih treningov.
Sicer je pa s kiropraktiki tako – noben ni siguren – ampak tudi fizioterapevt ni, še zdravnik kirurg ni – če smo že pri tem.
Mene je v nosečnosti rešil muk ( 2x obisk) dr. Jevgenjevič – CENTER ZDRAVJA (nasproti Merkurja – Lj.). Ima mednarodno potrdilo za doktorat iz medicine in kvantne fizike (?!). Ne dela pa nič na silo – vse lepo počasi! Priporočam tudi zaradi cene. Uro in pol intenzivne terapije =7.000,00 SIT. Takrat mi je dal še 1.000,00 SIT popusta na nosečnost.
LP
Tina
Priporočam ti novo manuelno medicino. Nobenih sunkov in grobega manipuliranja s skeletom. Izvaja jo dr. Borisov na Poljanski c. v Ljubljani. Ima nostificirano zdravniško diplomo in je nevrolog. Meni je zelo pomagal in ga s čisto vestjo priporočim vsakomur, ki ga pestijo težave s hrbtenico. Sama sem imela zelo hude težave, rok sploh nisem mogla uporabljati, bolečine pa so mi kratile spanje in normalno življenje.
LP
Kwakica