Najdi forum

KIROPRAKTIK????

Imam poškodovan miniskus in spr.križne ligamente. Znanec mi je včeraj priporočil kiropraktika, da uspešno pozdravi koleno in da se s tem lahko izognem operacije, ki me čaka.
Ima mogoče še kdo kakšne izkušnje?
Hvala in lep pozdrav,

Imam z operacijo prednjega križnega ligamenta. Pravzaprav dve izkušnji

MIdva sva že govorila. Se spomniš? No zdaj čakam na operacijo…. Včeraj pa mi je znanec govoril o tem, da se je izognil operaciji s tem, da je šel k kiropraktiku in da zdaj veselo smuča. Jaz sem sicer malo skeptična, zato malo sprašujem glede kiropraktika….

LP

O pozdravljena. Kdaj imaš termin in kdo te bo operiral? Vso srečo.
Bom pa takole rekel, da sem kar malo skeptik glede tega. No ne vem zakaj, ampak sem. Če pogledaš strukturo kolena in vezi vidiš, da ta ligament rabiš in pika.

Termin imam 30.4. v Valdoltri.
Tudi meni se čudno zdi, da bi se brez operacije stvari poštimale…..
Mogoče bom vseeno poskusila….

Lepo se imej,

Enako, pa srečno. NE OBUPAJ!!!

Kiropraktik ne more pozdraviti vsega, temvec tiste dele telesa in vzroke bolecin, ki so povezani s hrbtenico. Meniskus na kolenu nima tukaj nic skupnega. Pa uspesno operacijo zelim
Alenka

Hmmm… S kiropraktikom imam sicer zelo dobre izkušnje, čeprav sem bila tudi sama na začetku zelo skeptična. Tudi meni je zdravnica predlagala, da se najprej pri kakšnem kiropraktiku oglasim, ker češ, da sem sicer (kar se medicinske stroke tiče) premlada za bolečine v hrbtenici (je pa zelo dobra zdravnica). In sem šla pred kakima dvema letoma. Res je, da je kar drag špas, a mene že (naj potrkam) celi dve leti niti piknilo ni v hrbtu (čeprav pred tem kljub tabletam nisem mogla hoditi tudi po več tednov ne).

Samo to bi predlagala: poskusiti ni greh, a ne? In slabše kot najbrž je, ne more biti, ali? Če pa potrebuješ naslov res v redu kiropraktika, ti pa priporočam dr. Evdakov-ega iz Mb.

New Report

Close