Najdi forum

Hodite v kino? Kaj ste si ogledali in ali vam je bilo všeč? Jaz grem jutri pogledat Zeleno Miljo – rekli so mi, da je dober film (več pa o njem tako nočem vedeti, če ga grem gledat) . No pa da slišim, če kaj v kino hodite.

Odkar sem v službi bolj malo. Ko sem še študirala sva s fantom videla vse filme, ki so se nama zdeli vredni ogleda. Zdaj pa greva v kino enkrat na mesec, ali pa še manjkrat. Se še navajava na zgodnje vstajanje in 8 urni delavnik, tako da sva zvečer ponavadi preveč zmatrana za kino.

Nazadnje sem videla Biti John Malkovich in mi je bil zelo všeč. Tokrat sem bila prvič v koloseju, ki se mi zdi res v redu. Sedeži so udobni, dovolj je prostora med vrstami in vrste so dvignjene, tako da te tudi kakšen dvometraš pred tabo ne moti.

Nazadnje sem na puljskem festivalu videla Maleno in je noro dober, zanimiv, drugačen film. Priporočam!!!

Tudi jaz sem bila pred kratkim prvic v Koloseju in sem gledala Biti John Malkovitch. Je krasen film, ga zelo priporocam, ceravno se mi je zdelo, da je na koncu malo zvodenel, ni bilo kakega krepkega zakljucka.

Sicer pa v kino ne zahajam vec, postaja predrago. Pocakam, da pridejo filmi v videoteko. Sem pa nabavila DVD-ROM racunalnisko komponento (ker mi je crknil CD-ROM) in mislim, da se to zaenkrat ne splaca. Da bi kupovali DVD filme, je noro drago, za sposojanje pa se ni neke izbire. Je pa fletno, ker racunalnik priklopim na TV in lahko gledam….

Jaz sem v bistvu hujši primer – v koloseju sploh še nisem bila. Je pa res, da odkar imava otroke težje prideva do časa zase in to je tudi opuščanje obiskov v kinematografih. Se pa veselim, da bova jutri spet gledala en dober film, saj so filmi na tv postali prava katastrofa – samo jokanje.

Sem točno vedela, kaj se bo zgodilo, ko so odprli kolosej. Glede na to, da je zelo blizu najinega doma (10 min hoje), sva bila zelo vesela, ko so ga še gradili.

“Super! Zdaj pa bova hodila večkrat v kino!”

Aha! Pa sva se uštela. Mislim, da je preblizu. Ha, ha.

Šla bom sigurno avgusta (s prijateljicami), ko pride Dnevnik Bridget Jones. Ga čakam že dolgo in ga sigurno ne bom zamudila.

Ja, jaz sem videla nekaj odlomkov, prebrala nekaj kritik in baje da je krasen film, enakopraven knjigi! 🙂

Stanujeva pa ocitno zelo blizu…

Beblerjev trg.

Bridget imam tudi jaz namen iti gledat. So ga pa napovedali ravno za čas dopustov – no pa saj mislim, da bo nekaj časa igral.

Hm, okoli mene pa ni nic takega, da bi ti lahko povedala (razen naslova)… je v blizini Zal, pa pogled imam na kmetijo, gotovo zdaj ves, kje … 🙂 v ozadju tega pogleda na kmetijo je pa na eni strani BTC piramida, na drugi rdeca emonina stavba…

Nazadnje sem gledala Čokolado, zelo “okusen”.., kot so tej “kulinarični” filmi…npr. Kot voda za čokolodao, Zeleni cvrti paradižniki…
Ter naš Zadnja večerja..odštekan, mal negravžen, ampak mi je bil všeč.

Zadnji film, ki sem ga gledal v kinu, je bil “Traffic” z Michaelom Douglasom
v eni glavnih vlog. Zanimiv film, ki obravnava problematiko drog v ZDA in ga
priporocam vsem, ki ga se niso videli.

Lahko rečem, da kar pogosto hodim v kino. Zadnji film, ki sem si ga ogledala je bil Čokolada, gledala sem tudi Zeleno miljo, moram reči, da mi je bil zelo všeč. Pred filmom sem pa prebrala knjigo, ta je boljša od filma.

Pravo vprašanje zame, saj sem bila včeraj po kakih dveh letih spet v kinu – v Koloseju, seveda. Gledala sem risanko Shrek in sem navdušena: zabaven, lahkoten – a ne plehek; skratka priporočam.

Nazadnje sem gledala kitajski film Prezeci tiger, skriti zmaj, ki je bil nominiran za 10 oskarjev. Bila sem malo presenecena, saj sem pricakovala globjo vsebino, videla pa sem samo akcijo (v stilu Kitajcev seveda) in nobenega globokega bistva. Seveda pa je to lahko krivo to, da nisem znala tega videt in ne da tega ni bilo. Bila sem malo razocarana, drugace mi je bil pa se kar vsec.

A je že v kinu? To pa treba videt!!! Povabili so ga v Cannes – je odnesel kakšno nagrado?

Ja, jaz sem ga gledala včeraj. Sem tudi pričakovala kaj globljega od neke nesrečne ljubezenske zgodbe ali dveh nesrečnih ljubezenskih zgodb, pa nekaj pretepanja… samo vse skupaj ima tudi mitološke korenine (letanje po zraku ipd.). Hm, 10 nominacij je pa vseeno huda… Koreografija pa ni slaba.

Nekje sem slišala/prebrala, da naj bi naslednje leto uvedli sekcijo za animirane filme in da naj bi šele takrat kandidiral.
Morda pa kdo drug kaj več ve, jaz si sicer rada ogledam dober film, pravil filmofil pa le nisem.

Zeleno miljo sem si ogledala in film mi je bil zelo všeč. Glede na to, da bova z možem prihodnji teden brez otrok (uživali bodo z babico na počitnicah) pa bova verjetno spet obiskala kino – zbiram torej idejo za naslednji film.

Jaz sem Shreka gledala v soboto. Šla sva s fantom, na njegovo željo, jaz najprej nisem bila najbolj navdušena. Ampak potem mi je bil pa res všeč.

New Report

Close