kino
Odkar sem v službi bolj malo. Ko sem še študirala sva s fantom videla vse filme, ki so se nama zdeli vredni ogleda. Zdaj pa greva v kino enkrat na mesec, ali pa še manjkrat. Se še navajava na zgodnje vstajanje in 8 urni delavnik, tako da sva zvečer ponavadi preveč zmatrana za kino.
Nazadnje sem videla Biti John Malkovich in mi je bil zelo všeč. Tokrat sem bila prvič v koloseju, ki se mi zdi res v redu. Sedeži so udobni, dovolj je prostora med vrstami in vrste so dvignjene, tako da te tudi kakšen dvometraš pred tabo ne moti.
Tudi jaz sem bila pred kratkim prvic v Koloseju in sem gledala Biti John Malkovitch. Je krasen film, ga zelo priporocam, ceravno se mi je zdelo, da je na koncu malo zvodenel, ni bilo kakega krepkega zakljucka.
Sicer pa v kino ne zahajam vec, postaja predrago. Pocakam, da pridejo filmi v videoteko. Sem pa nabavila DVD-ROM racunalnisko komponento (ker mi je crknil CD-ROM) in mislim, da se to zaenkrat ne splaca. Da bi kupovali DVD filme, je noro drago, za sposojanje pa se ni neke izbire. Je pa fletno, ker racunalnik priklopim na TV in lahko gledam….
Sem točno vedela, kaj se bo zgodilo, ko so odprli kolosej. Glede na to, da je zelo blizu najinega doma (10 min hoje), sva bila zelo vesela, ko so ga še gradili.
“Super! Zdaj pa bova hodila večkrat v kino!”
Aha! Pa sva se uštela. Mislim, da je preblizu. Ha, ha.
Šla bom sigurno avgusta (s prijateljicami), ko pride Dnevnik Bridget Jones. Ga čakam že dolgo in ga sigurno ne bom zamudila.
Nazadnje sem gledala kitajski film Prezeci tiger, skriti zmaj, ki je bil nominiran za 10 oskarjev. Bila sem malo presenecena, saj sem pricakovala globjo vsebino, videla pa sem samo akcijo (v stilu Kitajcev seveda) in nobenega globokega bistva. Seveda pa je to lahko krivo to, da nisem znala tega videt in ne da tega ni bilo. Bila sem malo razocarana, drugace mi je bil pa se kar vsec.