Najdi forum

kilogrami

v enem mescu sem shujsala za 8 kil. 10 kil imam se prevec. zanima me zakaj mi kilaza ne gre vec dol ceprav se zdaj ukvarjam z soprtom (30 min ker nimam vec casa) kaj delam narobe? naj se povem da se od zacetka nisem ukvarjala s telovadbo, ne hujsam pod nobenim zdravniskim nadzorom, imam bol mocne kosti.

Kako pa si hujsala? Brez hrane in s tekom?

Če prej nisi telovadila ne hujšaš več zato, ker se ti maščoba pretvarja v mišice.Svetujejo, da če prej ne telovadiš (pred hujšanjem), tudi med dieto ni preveč dobro začeti – oziroma – odvisno, kakšen učinek želiš doseči.

lp, marija*

Kdo pa ti je dal takšen nasvet?

nasvet mi ni dal nihce. zacela sm hujsati sama brez stradanja. se same ne vem kako mi je to ratalo. jack nikoli ne bi stradala saj vem da je potem se slabse.

Mascoba se pretvarja v misice?? Kak te to poteka?
Pol sploh vec ne bom hodil na dieto in bom si nabral kr najvec mascobe, pol pa jo bom iak spremenil v misice! 🙂 Mal heca

LP

Torej mi, ki nimamo maščobe, ne moremo dobit mišic ali kako?
mimogrede, kako dolgo moraš delat npr. sklece (za krepitev rok), da se kaj pozna?
po nekaj tednih, mesecih…?

Mascoba v misice? Vredu je.
Mojca: odvisno kako delas sklece. Če delas tako, da imas roke bolj narazen, potem delas vecino za prsi, ce imas roke cisto ob telesu, potem ti dela triceps na roki. Najboljsa vaja za roke, so proste utezi (rocke), ker bos morala poleg tricepsa, stimulirati tudi biceps. Kako hitro se pozna pa je odvisno od posameznika, prehrane, pocitka, nacina izvajanja….

Ne ne, ne govorim o stradanju. Sprasujem zato, da ti lahko odgovorim zakaj ti teza ne gre vec dol (ceprav se mi ze malo svita:). Za to pa potrebujem nekatere podatke, ne 🙂 Kolikokrat na dan si jedla in s kaksnim sportom si se zraven ukvarjala.

za jacka: jesda sm preblizno 4-5krat na dan odvisno od ` lakote´. vcesih sm sla za 30 min na kolo kar vem da je premalo ampak nekaj pa je le, ukinila sm kruh( vcesih izjeme) nic cokolade, veliko sadja , popijem do 3litre vode na dan. upam da je podatkov dost

xyxy :kako si se slahko odrekla vsem tem stvarem?Kolko časa pa nisi jedla kruha?

Moje mnenje je tako: kilogramov ne izgubljas vec, ker si pokurila prevec misic, te pa so najvecji porabnik kalorij. S samo dieto hujsanje ne traja dolgo. Telo se navadi na nizek vnos kalorij in zacne sparati z njimi. Se pravi da tvoje telo nima nobene potrebe po porabljanju zalog energije (mascobe), ker ima dovolj teh ki jih vnasas s hrano (je pa moralo za to zrtvovati dober del misic). Mislim da brez fitnesa ne bos vec znizala telesne teze. Razen seveda ce spustis kalorije se nizje – ampak to je zacaran krog, ker se bo cez nekaj casa zgodba ponovila. Kar naenkrat pa bos vnasala izjemno (pre)malo kalorij, kar pa ze skoduje zdravju (pocasi se blizamo anoreksiji…)

Lep pozdrav! 🙂

belega kruha ne jem vec ze 1, 5 mesca. ce jem kruh jem polnozrnatega pa se to zelo malo. tezje je bilo prenehati s sladkarijo.

Če so sklece za bicepse, katere vaje pa so potem za mišice podlahti? Ali so tudi za to sklece? A pomaga za oblikovanje/krepitev podlahti kaj tisti gumijasti obroček za stiskanje (krepilec dlani ali kako se mu reče)?
Hvala in lp,
Maja

Sklece niso za biceps. Z podlaht so ti “stiskalci” dobri. Saj to lahko sama preveris – z eno roko stisni obrocek, z drugo pa objemi podlaht – bos cutila kako se napne.

oj!pomoje, da ce hocs shujšat ne smeš jest po peti uri zvečer in telovadt vsaj eno
uro na dan!čim mnj kruha pa ne mešat beljakovin pa ogljikovih hidratov!
lp, kyle!

New Report

Close