Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? kile po zdravljenju

kile po zdravljenju

Po končanem zdravljenju, kilogrami so se mi pa kar obesili. Stegna, pas, boki, zadnjica. Se lahko po končani kemi uporabi kakšne metode kot so kavitacija in podobno. Celulita tudi za izvoz. Se lahko uporabi anticelulitne masaže.
Mogoče boste rekle bodi vesela, da si tu. Izgled resda ni tako pomemben, vendar se z viškom kilogramov ne počutim prav dobro. Bi si prvič v življenju podarila nekaj za lepši videz. Pa nisem prepričana, če je dobro zaradi zdravja. Da ne bi bilo kakšnega slabega učinka na telo.

Pri meni je podobno s temi kilami. V enem letu sem jih pridelala šest. Kako jih obtesat? Pa še lačna sem bolj kot pred terapijami..Bom vesela kakega nasveta.

Njah enak problem :(, kar žrla bi, kile pa veselo got…..pa vse se prime dvakrat bolj, za telesno aktivnost, ko sem jo imela prej pa nimam volje….upam, da bo bolje sedaj, ko se bo ozračje malo ogrelo. Pa jaz sem se malo čustven jedec.

Pol pa se une bedaste pripombe kao “a ni tako, da se ful shujsa po kemoterapiji, ja kako to, da si se ti zredila” jaoooo 🙂

Njah mislim, da je še vedno zdrava prehrana, manj jesti in veliko miganja….teorijo obvladam, samo v praksi zajebem :).

Kile tudi pri meni. Komentarji si se malo popravila. To pomeni si se zredila.

A lahko greš na kavitacijo po končani kemi?

Kako po končanem zdravljenju skrbite za kondicijo in posledično tudi izgled. Jem mogoče malo več se trudim da ne, sem pa kar naprej lačna in bi lahko pojedla še pa še.Tudi mene zanima, če lahko hodiš na kakšno preoblikovanje telesa ali je škodljivo.

New Report

Close