Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje KIKIWELT – informacije

KIKIWELT – informacije

Torej včeraj dopoldne sem po spletu ( Kikiwelt.de) naročila sledeče:

Voziček Traxx, Jaguar 3 – lime, cena 195 EUR, ( 46.800 SIT)
avtosedež lifesaver plus, lime, cena 89 EUR ( 21360 SIT) ( čakati bo treba 4 tedne)
adapter za avtosedež, cena 13,95 EUR, ( 3348 SIT )
prevleka za dež, cena 27,95 EUR, ( 6708 SIT )
zimska vreča – brown 38 EUR, ( 19.920 SIT)

Še isti dan so mi odgovorili s podatki za nakazilo preko banke. NAROČILO
SKUPAJ znaša: 363,9 EUR + dodani stroški pošiljanja in davka v višini 46,9 EUR, ( 11.256 SIT) .

Skupaj moram nakazati 410,80 EUR, kar znese 98.596 SIT.

V Sloveniji znaša samo voziček Jaguar 3 okoli 88.000,00 SIT, kar pomeni da bom dobila vse ostalo za dobrih 10.000,00 SIT. Mislim da bi v Slo. dala za vse skupaj okoli 150.000 SIT.

Jutri grem na banko nakazati, potem pa čakam na dostavo.

Punce, kar pogumno!

Pozdravljena!
Jaz sem včeraj plačala 344 eurov, naročila sem voziček Jaguar 3 (ice), avtosedež in adapter. Na avtosedež bom čakala 4 tedne in ker vidim da si ti naročila istega (druga barva) potem boš verjetno tudi ti čakala. Sem si pa dopisovala z Pikard, ki je tudi naročila voziček preko Kikiwelta in je zelo zadovoljna, v roku enega tedna od plačila je že dobila voziček.
Jaz že komaj čakam!

LP

ali imajo quinnye ali pa jane tudi?

Živijo,

Erienne hvala za informacije.
A bi lahko napisala še, koliko provizije ti je zaračunala banka za plačilo v tujino, tako da bomo imele popoln znesek? Tudi midva se namreč odločava za isto kombinacijo, kot si jo ti naročila.

Lep dan!

Tudi jaz se zahvaljujem za informacije, ker se ravno spravljam k naročilu. Imam pa eno vprašanje: zakaj si pa naročila zimsko vrečo v rjavi barvi? A je v barvi “lime” nimajo?

ojla.

na Abanki smo plačali 1200 sit.

Danes grem na Sparkasse, ker mam tam pač odprt račun, če bo več kot 1200, kot je na Abanki, bom šla pač tja.

Ne zimske vreče nimajo v lime barvi, samo poletno. Ko sem gledala se mi je zdelo, da bo rjava bolj pasala na zelen voziček kot modra vreča. Poleg tega mam že kupljeno lepo zeleno dekco, tako da bom prekrila, al pa kaj našila na tisti rdeč kvadratek, če bi se preveč barve teple.

Erienne,

košare pa torej ne boš kupila? A Tragetasche Bronco paše na Traxx, Jaguar 3? Da imaš lahko potem komplet vse?
Hvala,
Nenika

Ja, košara paše na Jaguar 3. Ne bom je kupila, ker se voziček Jaguar 3 spusti čisto v vodoraven položaj in je primeren že za novorojenčke. Moj bo rojen v avgustu in bi mu bilo v košari samo vroče, zato se mi ne zdi smiselna. Bi jo pa verjetno kupila če bi bil rojen pozimi.

Na banki sem za plačilo 410,80 EUR, v tujino plačala 1500 SIT provizije. Tako, da sedaj lahko samo še čakam.

New Report

Close