Najdi forum

kettlebell-kje kupiti

Tako kot sem že anpisala v naslovu, kje bi lahko kupila 6 in 9 kg ?

v kakšni športni trgovini, bi rekla 😉 Sport direkt sem jih videla, sam kolk kg pa so pa ne vem, bo treba poklicat in vprašat.

Ročke, znižane za -70%, v teži 1,2 in 3 kg, imajo v Hipermarketih Mercator.
Drugače pa v vsaki športni trgovini – Intersport, Hervis, s prehrano…

A je to tisto, taka “žoga” t z ročajem? Jaz itak vse prek neta naročim. Je treba pogledat cenejšo varianto.

Jp, pri nas majo take… Sicer so še prilagodljive… sam glede na to, da to ni lahka zadeva, je problem poštnine iz tujine 😉

24+6 mi poveš prosim, kje v tujini, mož je veliko po svetu- tujini pa mi lahko prinese.

Hvala

Konkretnega odgovora seveda en poznam. Ne vem, kje vse je tvoj mož. Moja prijateljica je tudi veliko po svetu, od Amerike do Kitajske ampak tudi za med prtljago je to težka zadeva 😉
Če pa je mož pri volji it malo pogledat po trgovinah, če se giba v takih okoliših kjer niso samo trgovine z oblekami in nakitom recimo, potem pa ga seveda prosi in se bo že sam odločil. Itak ve kako in kaj je s prtljago na letalu 😉

Recimo Američani dostikrat povejo da ima Wallmart odlične ponudbe in da se dobi ogromno zadev po par dolarjev.

Punce,
kaksne imate izkusnje z ketllebelli?
Jaz imam obcutek kot da mi bo vse v spodnjem delu telesa padlo ven…nevem a to vadbo sploh priporocajo za zenske? Kakrsnakoli info.dobrodosla.
Hvsla

kettli so super..se ne razlikujejo od uteži, zaradi tega, ker jih drugače držiš…verjetno imaš občutek zato, ker morda mišic trebuha še nimaš okreplejnih…
vedno, ko delaš vaje…je pomembno,da stisneš tudi mišice trebuha…
seveda, takoj po kakšnih operacijah,porodu…to ni priporočljivo…

New Report

Close