BrutalFIT ekipa, za vas ugodno pripravila unikatne jedilnike+vadbenike po najbolj ugodni ceni v mestu.
AKCIJA UGODNOSTI: FIT V POLETJE (DODATNI 10%POPUST NA FB FANE)
Zakaj izbrati naš jedilnik+vadbenik:
– Ker smo prijazen mlad tim, ki deluje iz lastnih izkušenj
– Z vami se posvetujemo, izberemo pravo dieto (hujšanje, mišična masa, uravnotežena prehrana…), aktivnostni urnik, vrste aktivnosti oziroma vadbe(vrste vaj glede na vašo zmožnost), ter vse prilagodimo glede na vaš prosti čas in vaše zmožnosti.
– BREZPLAČNO prilagajanje jedilnika+vadbenika,
– !NOVO! NONSTOP BRUTALFITOVA pomoč preko maila, kjer smo vam na voljo na popolnoma vsa vprašanja, ves čas, vse dni v tednu.
-!UGODNA CENA! vse to za najugodnejšo ceno v mestu za podroben unikaten jedilnik+vadbenik, kalorijsko razpredelnico vsakdanje hrane v nekaj straneh, !NOVO! NONSTOP BrutalFIT pomoč ter izredno prijazen ODNOS.
– vse to in BrutalFIT-ove ugodnosti po akcijski spomladanski ceni 40 EUR.
KONTAKT: [email protected] ALI pvt na naš profil in z veseljem vam bomo pomagali pri uresničevanju vaših ciljev.
Vaš uspeh naše poslanstvo!
BRUTALFIT – za vas in vaše telo!
Naša skupina na fb: http://www.facebook.com/groups/brutalfit/
Jaz sem sujšala v parih mesecih od 75 na 63 kg. Takole. Morda bo tudi tebi ok. Tule nekaj jedilnikov.
Namreč ketonska dieta zahteva natančno tehtanje in upoštevanje razmerji M, B in OH.
L.p.
Zdenka
(V kolikor želiš dodatna vprašanja mi piši na moj email: [email protected])
1. JUHA, GLAVNA JED, SOLATA, SLADICA
1. Presna špinačna juha, losos pečen v papriki,vitlof v solati, avokado z bučko
M B OH
– – Juha
– 1,50 1,50 50g špinača
1,80 0,30 0,30 10g kisla smetana, česen, poper, sol
1,00 0,80 5,30 10g sladka smetana za dekoracijo
Glavna jed
8,40 0,03 – 60g losos začinjen
5,00 6,00 1 kos jajca
0,67 7,94 0,59 10g proteini
– 0,70 3,50 70g paprika treh barv, z meš. Začimb
10,00 – 0,31 10g kokos maslo, lističi mete, lim.,kurkuma, 1g kokos moke
Solata
0,60 0,85 50g vitlauf, peteršilj svež, vejica drobnjaka
– 0,10 0,30 10g paradižnik lim. Sok. Sol. Poper
Sladica
7,00 1,40 4,90 70g avokado
– 0,50 0,50 50g kumara
1,00 0,80 5,30 10g sladka smetana, cimet, janež
34,87 20,67 23,35
kcal kcal kcal
313,83 82,68 93,40 =kcal 489,91
kcal voda M B OH
Avokado /100g 126 81 10 2 7
Priprava:
1. Mlado špinačo, česen, sol, vodo damo v mikser in zmiksamo. Prelijemo v servirno skodelico in
jo postavimo nad soparo, da se segreje na ca. 30 stop. C. Derkoriramo z sladko smetano.
2. Losos skuhamo na sopari, začinimo z česnom, soljo, po želji čili, kurkumo, peteršilj… ter ga ohladimo,
dodamo jajce, proteine in dobro premešamo.
Tri barvno papriko zrežemo na ca. 1cm debele kroge in jih popečemo z obeh strani na kokos maslu, v vsako damo zmes lososa in
pečemo najprej z ene, nato z druge strani, preložimo na serv. Krožnik in dodamo lističe mete, 1/4 limone, potrosimo kurkumo in malce
kokosove moke.
3. Vitlaf operemo, dekorativno zložimo na krožnik, solimo, orosimo z lim. Sokom, popopramo, dodamo vejico drobnjaka, peteršilja
in češnjev paradižnik..
4. Avokado operemo, olupimo,ravno o tako kumaro ter damo v miksar, za dekoracijo pustimo tri rezine kumare, dodamo smetano,
cimet, janež in vodo in dobro premiksamo, damo v servirni kozarec okrasimo z preostalo sladko smetano in rezinami kumare.
1. JUHA, GLAVNA JED, SOLATA, SLADICA
2. Presna paradižnikova juha, pečen tofu in slanik z popečenim kitajskim zeljem, kumara v solati, avokado s špinačo
M B OH SRČKI
– – Juha
– 3,00 3,00 100g paradižnik svež , čž MELASE
– 0,30 3,00 30g čebula skuhana na sopari
1,80 0,30 0,30 10g kisla smetana, čili, sol,kurkuma, svež peteršilj za deko.
1,00 0,80 5,30 10g 2 do 3 dcl vode, sladka smetana za dekoracijo
Glavna jed
5,05 8,05 50g BIO SOJIN TOFU MERCATOR (100g= 10,10gM, 16,10gB)
1,92 10,44 60g slanik-pečen v pečici
– 0,50 2,00 50g kitajsko zelje – na žaru z soljo, lim. Sokom in česnom
10,00 – 0,16 10g kokos maslo, rdeča paprika, kurkuma, 1g kokos moke
1,80 0,30 0,30 10g kisle smetane za omako kumina, sol, poper, orogano, timijan, bazilika
Solata
0,80 0,80 80g sveža kumara
– 0,10 0,30 10g paradižnik lim. Sok. Sol. Poper
Sladica
8,00 1,60 5,60 80g avokado
– 0,50 0,50 50g špinača
1,00 0,80 5,30 10g sladka smetana, cimet, janež, kumina
30,57 27,49 26,56 1 dcl radenske 3 srca
kcal kcal kcal
275,13 109,96 106,22 =kcal 491,31
Priprava:
1. Čebulo skuhamo na sopari do mehkega, ohladimo, damo s paradižnikom, začimbami in 2dcl vode v mikser in zmiksamo. Prelijemo v servirno skodelico in
jo postavimo nad soparo, da se segreje na ca. 30 stop. C. Derkoriramo z sladko smetano. In svežim peteršiljem.
2. Slanik spečemo na pek papirju v pečici na 170 stop. C ca. 30min, ki smo ga predhodno marinirali v lim. Soku , česnu in soli.
Tofu narežemo na rezine in kitajsko zelje operemo obrežemo mehki del in popečemo na kokos maslu ter začinimo z začimbami.
Serviramo na krožnik,izmenično polagamo kitajsko zelje, slanik, tofu. V ponvi, kjer smo pekli tofu in zelje, naredimo omako iz vode,
dodamo začimbe, odstavimo, dodamo 10g kisle smetane ter prelijemo po jedi. Na kancu jed potresmo z kokos moko.
3. Kumaro in češnejv paradižnik operemo in dekortivno zložimo na krožmik, orosimo z limo. Sok. Popramo in solimo.
4. Mlado Špinačo in avokado operemo, olupimo, ter damo v miksar, dodamo smetano,
cimet, janež, kumino in vodo in dobro premiksamo, damo v servirni kozarec okrasimo s sladko smetano in lističi špinače.
1. JUHA, GLAVNA JED, SOLATA, SLADICA
3. Presna korenčkova juha, jajca pečena in začinjena v papriki, bučka v solati, proteinska omleta z melaso
M B OH
– – Juha
– 0,50 4,50 50g korenje, 1 strok česna
1,80 0,30 0,30 10g kisla smetana, čili, sol,kurkuma, svež peteršilj za deko.
1,00 0,80 5,30 10g 2 do 3 dcl vode, sladka smetana za dekoracijo
Glavna jed
10,00 12,00 2kos jajce
2,39 2,13 – 10g sir gavda čž tartufi
0,09 0,36 1,14 30g zelena paprika
0,09 0,06 1,50 30g rdeča paprika
0,09 0,06 1,50 30g rumena paprika
4,99 0,02 10g Fhee maslo
1,80 0,30 0,30 10g kisle smetane za omako kumina, sol, poper, peteršilj
Solata
– 1,00 2,50 50g sveža bučka
– 0,05 0,45 5g korenje,rdeča paprika,sol, lim sok
Sladica
0,20 2,38 0,18 3g proteini
5,00 6,00 1 kos jajce (iz katerega ločimo beljak in naredimo sneg)
4,99 0,01 10g Fhee maslo
1,00 0,80 5,30 10g sladka smetana, cimet, janež,
33,43 26,76 22,97 1 dcl radenske 3 srca, čž melase
kcal kcal kcal
300,88 107,05 91,87 =kcal 499,80
Priprava:
1. Korenje operemo, olupimo, strok česna olupimo, zrežemo, dodamo kislo smetano, čili, sol, kurkumo, 2-3dcl vode in
zmiksamo v mikserju, damo v servirno skledico, segrejemo nad soparo, tik pred serviranjem okrasimo z sladko smetano in
vejico peteršilja.
2. jajca, sir, poper, peteršilj zamešamo. Paprike odrežemo tako, da je dno ravno, operemo in položimo v ponev z 1dcl vode,
pustimo, da voda zavre, zmanjšamo temperaturo in v vsako papriko vlijemo del zmesi, dodamo fhee maslo, pokrijemo in
na nizki temperaturi pečemo toliko časa, da zmes zakrkne. Serviramo na krožnik, prelijemo z omako iz kisle smetane,
peteršilj.
3.Bučko razrežemo, enako kot smo storili z po rec. 2 z kumaro. Korenje z lupilcem za krompir narežemo na 5 trakov in
dekoratvno zložimo po lastnem okusu na krožnik, cvetove potrosimo z rdečo papriko, vse solimo in orosimo z lim. Sok.
5. Iz beljaka naredimo sneg, zamešamo jajce, proteine, sol. dodamo k beljaku in na fhee maslu spečemo omleto.
Najprej z ene nato druge strani. Melaso raztopimo v sladki smetani, dodamo cimet, janež in premažemo
omleto z notranje strani, jo zvijemo v rolo in prelijemo preostali preliv.
1. JUHA, GLAVNA JED, SOLATA, SLADICA
4. Presna juha iz trobarvne paprike, začinjena puranja prsa v ohrovtu, kumara in paradižnik v solati,
sladica iz rdeče pese z prelivom iz smetane in presnimi kokos kroglicami
M B OH
– – Juha
0,16 0,29 2,48 60g parike, zelene, rumene, rdeče po. Vr. /100g=M0,27,B0,48,M4,15
1,80 0,30 0,30 10g kisla smetana, čili, sol,kurkuma, svež peteršilj za deko.
1,00 0,80 5,30 10g 2 do 3 dcl vode, sladka smetana za dekoracijo
Glavna jed
1,50 12,60 60g purnaja prsa, kumina, strok česna, sol
2,39 2,13 – 10g sir gavda
0,50 2,00 2,50 50g ohrovt
4,99 0,01 5g Fhee maslo
1,80 0,30 0,30 10g kisle smetane za omako kumina, sol, poper, peteršilj
– – – Solata
– 0,40 0,40 40g kumara
– 0,40 1,20 40g paradižnik, sol. Poper, lim. Sok, svež peteršilj
Sladica
– 1,00 4,00 50g rdeča pesa
5,00 – 0,16 5g kokos moka
5,40 1,80 1,60 10g mleti mandeljni
4,10 0,38 0,26 10g mascarpomeMALIFINA Hofer
4,99 0,01 5g laneno seme
1,00 0,80 5,30 10g sladka smetana, cimet, janež, kardamom mleti
34,62 23,21 23,80 lističi sveže mete
kcal kcal kcal
311,60 92,83 95,20 =kcal 499,63
Priprava:
1. Papriko operemo, strok česna olupimo, zrežemo, dodamo kislo smetano, čili, sol, kurkumo, 2-3dcl vode in
zmiksamo v mikserju, damo v servirno skledico, segrejemo nad soparo, tik pred serviranjem okrasimo z sladko smetano in
vejico peteršilja.
2. Puranja prsa, predhodno kuhana na sopari,zrežemo na rezine, primešamo sir, začinimo in ovijemo v ohrot,
ki smo ga predhodno skuhali na sopari skoraj do mehkega ter vse skupaj damo v ponev z 1 dcl vode ter kuhamo ca.
10-15 min na zmerni temperaturi.
Med kuhanjem zavitke obračamo, zato, da se zmes sprime z sirom.
Ko je voda pokuhana, dodamo fhee maslo in popečemo z vseh strani. Iz smetane iz začimb naredimo polivko
v odstvljeni ponvi. Serviramo, okrasimo z sladko smetano in svežim peteršiljem.
3.kumaro in paradižnik zrežemo in zložimo na krožnik v obliki cveta.
začinimo in orosimo z lim. Sokom.
5. Peso operemo, olupimo in skuhamo na sopari, do mehkega.
Mlete maneljne, mascarpone, laneno seme zamešamo v gosto zmes, oblikujemo kroglice in povaljamo v kokos moki.
Iz sladke smetane in začimbami naredimo polivko., po želji dodamo 1čž melase.
Zložimo rdečo peso in prelijemo s polivko ter dekoramo z meto in malo sl.smetane, dodamo kroglice in postrežemo.
1. JUHA, GLAVNA JED, SOLATA, SLADICA
5. Presna juha iz brokolija in kitajskega zelja, zelenjavna pica brez moke, kumara in paradižnik v solati,
korenje z proteinsko omleto in melaso
M B OH
– – Juha ING IN JANG
– 1,50 2,00 50g brokoli
– 0,30 1,20 30g kitajsko zelje
1,80 0,30 0,30 10g kisla smetana, čili, sol,kurkuma, strok česna svež peteršilj za deko.
1,00 0,80 5,30 10g 2 do 3 dcl vode, sladka smetana za dekoracijo
Glavna jed
0,15 0,60 1,90 50g zelena paprika
0,06 0,04 1,00 20g rdeča paprika
– 0,50 1,50 50g paradižnik , rdeča paprika v prahu
4,99 0,01 5g Fhee maslo
5,00 6,00 1 kos jajce
3,03 4,83 – 30g tofu
1,80 0,30 0,30 10g kisle smetane za omako kumina, sol, poper, peteršilj, 1 strok česen
– – – Solata
– 0,80 0,88 40g kumara
– 0,40 1,20 40g paradižnik, sol. Poper, lim. Sok, svež peteršilj
1,40 0,23 10g olive modre in zelene
Sladica
– 0,40 1,60 20g korenje
0,20 2,38 0,18 3g proteini
5,00 6,00 1 kos jajce
4,99 0,01 5g Fhee maslo
1,00 0,80 5,30 10g sladka smetana, cimet, janež, kardamom mleti
30,41 26,19 22,66 ČŽ Melase
kcal kcal kcal
273,70 104,77 90,63 =kcal 469,10
Priprava:
1.Zelenjavo operemo in skuhamo na sopari, vodo zavremo vanjo zamešamo začimbe in v servirno skodelico damo
zelenjavo ločeno na dve strani, zalijemo z ohlajeno vodo, ki smo ji primešali smetano in postavimo nad soparo,
da ostane topla.
2.Zelenjavo operemo ,razrežemo, tofu operemo, razrežemo na kockice. Česen stremo, fhee maslo
stopimo v ponvi, dodamo tofu, česen in malce prepražimo, na eno stran damo rdeči del zelenjave, na drugo
zeleni ter malo prepražimo. Ločeno zamešamo začimbe in smetano, ter jajce in prelijemo prek zelenjave. Zeleno stran,
potrosimo s peteršiljem, rdečo z rdečo papriko v prahu. Jed serviramo na krožnik, in dodatno okrasimo s smetano,
peteršiljem in papriko.
3. Zelenjavo operemo, narežemo in zložimo ločeno na krožnik, na vsako stran damo po eno olivo (modro in zeleno)
Orosimo z limono, solimo, popramo in serviramo.
4. Rumenjak ločimo od beljaka, v rumenjak zamešamo začimbe in melaso ter smetano. Beljak stepemo v sneg, zamešamo k
rumenjaku in spečemo na fhee maslu. Palačinko položimo na krožnik in oblikujemo , preostali del damo na drugi del
krožnika, na katerega naložimo naribano korenje. Sladko smetano zamešamo, dodamo cimet in janež in prelijemo po
sladici. Nato vse skupaj potrosimo z ščepcem kokosove moke.
1. JUHA, GLAVNA JED, SOLATA, SLADICA
6. Presna juha iz brokolija , polnjena NORI alga z zelenjavo in sirom s prilogo iz korenja, paradižnika in kitajsko zeleje v solati,
M B OH
– – Juha
– 1,50 2,00 50g brokoli
1,80 0,30 0,30 10g kisla smetana, čili, sol,kurkuma, strok česna svež peteršilj za deko.
0,20 0,16 1,06 2g 2 do 3 dcl vode, sladka smetana za dekoracijo
Glavna jed
0,37 3,94 3,87 1 list 2g NORI ALGA
– 0,50 1,00 50g zelena steblo
– 0,40 1,20 20g por
– 0,10 0,40 10g kitajsko zelje
– 0,40 1,60 20g korenje dekoracijo
9,97 0,01 10g Fhee maslo
5,00 6,00 1 kos jajce
0,67 7,94 0,59 10g proteini
2,39 2,13 30g edamec sir
1,40 0,23 10g olive modre
3,60 0,60 0,60 20g kisle smetane za omako kumina, sol, poper, peteršilj, 1 strok česen
– – – Solata
– 0,40 1,20 40g paradižnik, sol. Poper, lim. Sok,koper
– 0,40 1,00 20g bučka
Sladica
0,30 0,30 30g čebula
4,10 0,38 0,26 10g mascarpomeMALIFINA Hofer
1,00 0,80 5,30 10g sladka smetana, cimet, janež, kardamom mleti
30,50 26,49 20,68 ČŽ melasa, ščepec kokos moke.
kcal kcal kcal
274,50 105,96 82,72 =kcal 463,18
Priprava:
Vso zelenjavo , operemo in položimo v mrežo, razen zelenjave za solato, ter skuhamo na sopari, skoraj do mehkega.
1. Brokoli, kislo smetano in začimbe zmiksamo, damo v skledo za juho in nad soparo, da ostane topla, dekoriramo z
sladko smetano.
2.Zelenjavo in jajce, sir ter proteine in začimbe zamešamo in na hitro popečemo na fhee maslu. Algo držimo nad vročo pološčo
položimo z hrapavo stranjo na vzven na krožnik, nanjo damo nadev in jo zvijemo v rulado. Iz smetane naredimo polivko,
in prelijemo preko alge. Iz korenja naredimo CVET (glej youtube – dekoracije iz hrane) in ga damo za nekaj min. v zmrzovalnik, nato
ga priložimo na krožnik, ter dodamo razpolovljene modre olive.
3. Iz olupka paradižnika naredimo vrtnice, ki jih damo v zmrzovalnik za nekaj minut. (glej youtube)
Bučko narežemo na kolobarje in olupljeni paradižnik ter zložimo na krožnik, osolimo, orosimo z lim., popramo, potresemo s koprom.
4. Kuhano čebulo izdolbemo, vanjo vlijemo mešanico začimb, sladke smetane in raztopljene melase, na sredino damo mascrpone in
postavimo v hladilnik. Pred serviranjem potesemo z kokos moko.
jst pa mojim pupam izdelujem jedilnik in vadbo ki pripelje do tega, da telo navadiš na pravilno delovanje, v bistvu gre za trening organizma, enomesečna “vadba” je malenkost zahtevna za vse, ki niso navajeni zdravega in rednega prehranjevanja ampak se na hitr navadiš, pripravimo organizem da ni več lenoben. Začne delati in s tem mesečno odvajati višek maščobe, jst bolj zdrave variante nisem zasledila 🙂 teža se ne povrne ampak obratno, po enem mesecu jemo vse normalno le po določenih navodilih, na določene intervale in določene količine, uspeh je dolgotrajen in zagotovljen. Če katera želi napotke naj mi piše na zs. lp
čisto realno gledano, za tako postavo je potrebna ketonska dieta kajne?
Ne verjamem, da do take postave prideš brez OH-jev. Za tako postavo je treba marsikej drugega, ne pa neko dieto na hitrco udarit. Sej so ti že strokovnjaki zgoraj povedali, vsaj njih poslušaj:) Če ti je to logika, da se s kruhom, pico ne bašeš več in še vedno pol dneva pred tv presediš (na splošno predvidevam) in se ti telo v tole spremeni,…joj no. Ustavi na ulici nekoga, ki zgleda približno takole in ga vprašaj kako je do take postave prišel. Ali pa ga vprašaj, če je po zaslugi izključno ketonske diete takšen/na.
*moški športniki verjetno? 😉
Za vsakega fitneserja je ketonska nekaj kar poskusi da se očisti še zadnjih kg oziroma % BF. Zadeva gre precej dlje od izgube maščobe.. Gre za občutek na ketonski ki je neprimerljiv s katerokoli drugo dieto, in verjemite da sem že marsikatero poskusila in vztrajala dokler ni nekaj kliknilo.
Na ketonski sem že 2 leti, pristranski rezultat tega je -35 kg maščobe in ohranitev oziroma celo pridobitev mišične mase. Iz 95 kg na 62. Iz 38% BF na 18%. Ampak to je pristranski rezultat ketonske… Holesterola nimam – pa je moj jedilnik sestavljen iz 80% maščob in 20% beljakovin. 😉 Tu so seveda zdrave maščobe. Brezveze je sploh razlagati o enormni količini energije ki jo imam, 5-6 ur spanca na noč, konstantnega odličnega počutja brez vzponov in padcev.
Vsakih 14 dni ketogene diete imam OFF obrok poln OH, ker se mi zdi da mojemu telesu odgovarja.
Če pravilno pristopiš k tej dieti ti lahko prinese marsikaj dobrega… Napake pa enostavno zavlačujejo napredek. Če veš da se lahko popolnoma posvetiš prehrani in tudi živiš tako, je ta dieta super. Je pa res hobi dieta, ker zahteva dosti ukvarjanja v začetku. Po 2-3 mesecih ti je vse že precej avtomatsko 😉
Men je to čudno, v bistvu mi je slabo po preveč maščobe, še mleko s 3,5 mi je kot smetana in ga ne morem pit…
Vse, kar odstopa od običajne zdrave prehrane je men mim… Raje jem zdravo, normalno in se tu in tam prekršim in nimam niti nekih problemov s težo, tako je kot hočem. 18% lahko imaš tudi drugače.
BTW men so vsi tipi, ki odijo pretirano v fitnes mal čudnih dimentzij, večina, ne vsi… Tisti, ki pretiravajo. Pa sploh mi je to gejevsko… fuuuj 🙂 Imam sodelavca, pa še enega – eden je športnik, en je cele dneve na fitnesu, športnik ima lepo postavo, on drug smao misli, da jo ima. Ko st ašla kolesarit, je on iz fitnesa skor umrl, ni star še 30… Menda še ni bil na kolesu. Menda to kuri mišice, haha :))) Po mojem je njemu skurlo možgane.
Jaz ti priporočam dijeto po krvni skupini.
Moja draga je sedaj pričela s tem in, moram reči, da je čisto drugačna slika, kot pred tednom.
Nič mleka in ml.izdelkov, nič žit, le pira in riž(še ta izbran), od sadja nič jabolk in citrusov, zelenjave nič zelja in krompirja, meso nič svinčeta..
Kot 0+ ima močno kislino in tovrstne hrane povzročijo še več.
Sedaj je veliko manj napihjena in bolje se počuti.
Priporočam dieto po krvni skupini in, verjemite; pomagalo vam bo.
Pa tudi nič kave (bog ne daj z mlekom, ki je bomba za želodec!!)
Namesto kave si spijeva bhip BLUE ali RED, da je dan v koncentraciji in energiji.
Če katero zanima kak podatek več, mi lahko piše na [email protected] ali pokliče na 040/476-285
Rade volje bova pomagala.
Krave imajo nekaj čez 120 krvnih skupin. Pa kaj misliš da ene jejo samo travo druge pa deteljo? Dijeta po krvnih skupinah je morda lahko zelo dobra usmeritev oziroma priporočilo, nikakor pa to ni potrjeno dejstvo.
Lepo te prosim kakšen bhip?!
Sem malo pobrskala o tem bhip-u na spletu? Sorry, toda nikjer ni jasno definirano za koga je primeren in za koga ni, obstajajo pa vse te snovi, ki jih domevno vsebuje bhip tudi v drugih oblikah (zeleni čaj, guarana, ginseng)…vsekakor me je nasmejal poudarek, da bom z uživanjem tega bolj vzdržljiva pri seksu….brez tega produkt ne bi bil marketinško uspešen, kajneda? 😛
Želim videti dokaze, da so vaši športniki podobne postave, kakor vidimo na tem linku :)))
Torej, kako priti do takšne postave, kakor jo lahko vidimo na sliki?
Dokaze? Kaj predlagaš? Da jih vse postavim v vrsto pa rečem da jih bom slikal zato da jih bom dal na internet.
Kako priti? upoštevaj tele nasvete
-Jej čim manj svinjarije
-intenzivno treniraj
-delaj kardijo in krepilno vadbo
-bodi potrpežljiva
Ok, saj nisem mislila popolnoma obvezno tisto o slikah – razen, če se kak prostovoljec/prostovoljka javi potem pa kar s slikcami na dan; morda bi se to komu celo zdelo spodbudno, da bi se še bolj trudil 🙂
Kaj je pravzaprav mišljeno kot “svinjarija”….neke hude selekcije med hrano praviloma ne izvajam, ker sem mnenja, da mora človek jesti vse, vendar z glavo oz v razumnih količinah, kombinacijah. Poizvedujem izključno za to, da izvem kaj točno bi naj črtala stran.
Se zahvaljujem za odgovore in lep pozdrav.