Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost keš pička – praktični primer

keš pička – praktični primer

Zadnje čase ste pisali in ugibali o keš pičkah – so ali niso, kako ugotoviti, ali je katera s tabo zaradi denarja itd.

Lahko vam vsem povem, da jaz točno tako punco imam, ker sem ravno to za zabavo tudi iskal – zelo lepo, ne kaj posebej pametno in mahnjeno na denar in materialne stvari. Tega ona ne skriva, jaz pa to itak vem.

Skratka, zadeva izgleda v praksi tako, da dobi ona od mene neke vrste ” štipendijo ” (keš) , garderobo, večerje, izlete, erotično perilo itd. in mi je v zameno za vse to na razpolago praktično zmeraj. Zanimivo, da se je na te ugodnosti lepo navadila, meni pa vzdrževanje nje ne pomeni nekega velikega stroška. Seks je fenomenalen, slabega občutka pa nobeden od naju nima.

Seveda ob vsem tem dogajanju še naprej iščem kakšno ” punco s pravimi vrednotami v življenju “, seksam pa s pokvarjenko in to prav strastno.

To je čist uredu če nobenega od vaju ne moti. Dokler vama bo tako šlo vama privoščim, potem boš pa mogoče le dobil tisto “ta pravo”!

Uživaj

Lp Zoya

Uhhh, to si pa dobr napisal. Dobra obrazložitev, kaj pomeni keš pi***.

Mogoče boš pa enkrat srečal dekle z vsemi vrednotami, pa ne bo keš p****.

To bi bilo šele super, ha?

LP

Drzmo pesti, da nau s tapravo isto delu, ceprou bo mela prave visje vrednote…Slabih navad se da hitrej navadt kt ta lepih…And good luck in the future!

Hm, ce ne bi prebral naslova, bi mislu, da opisujes cipo.

lp

Dokler se bo omejila na take stvari, bo še kar ok. Pazi, da ne seže više, po avtu, stanovanju,….Prava keš pi*** zna tudi to, imam brata, in njegovi je uspelo odlično!

Ej res si faca. Dobr si si to zrihtu. Ampak kot jaz razumem v celi zadevi ni nobenih custev, ti njej kes, ona tebi sex, a ne?Ok, ce je tko zmenjeno in sta tako srecna in vama nic ne manjka. Sam pol ves kaj imas, ne punce, ampak …

po mojem pa ženska sploh ni tok neumna, ko ti praviš… bejba je lepa pa še uživat zna…men se to zdi ful brihtno od nje…

Kakorkoli – po pameti te tale ženska prekaša…

ja, hvala bogu no.
kaj nej rečem – če je to obema fajn, vama tud jest čist privoščim in mislim, da je to čist ok
Sam pol je včasih težko najdt dobro punco. Moj kolega, bolj zanec, ma res fuuull keša, fotr mu je vse prepustil, dila z avti in je še mlad (26let). Zmeri ma ksno barbiko zraven sebe, za katero je vsem jasno zakaj je z njim (še posebej, ker ta kolega ni ravno B.Pitt). Sej mu je fajn…po eni strani, ampak tista punca ki bi ga zares imela rada zaradi njega, se mu pa niti ne upa približat, ker vidi kakšen je in koliko punc ima in kako hitro jih zapusti.
Pol se pa vsake tolk časa napije…enkrat se mi je malo manj kot zjokal na wcju, če mu jaz lahko pomagam… upam, da bo enkrat najdel pravo punco, mu pa tudi čisto privoščim da se ima ful dobr zdaj – pa magar z brainless blondinkami.

No, upam, da boš kljub temu kdaj našel kakšno, ki ti ji ne bo treba plačevat za seks… verjemi, bo mnogo lepše! (pa ne le zaradi denarja, ampak zaradi občutka, da ima nekdo rad TEBE in ne tvoj denar)

Hm Asterix upam, da NIKOLI ne boš našel, kot sam praviš “punco s pravimi vrednotami v življenju”, ker si je ne zaslužiš. Tako kot tvoja sedanja punca, si tudi ti tip brez pravih vrednot v življenju. Po tem kar si napisal si čisto navaden kurbir, ki se ni pripravljen celostno posvetiti pravemu dekletu ampak raje plačuješ “najemnino” za uporabo nožnice.

Za razliko od ostalih, jaz takih stvari ne odobravam. Oba sta za moje pojme pokvarjena. In takim ne priželim prave ljubezni, ker si jo ne zaslužijo.

Hvala ti Hely … da ne bom vedno samo jaz “dežurni” moralist na med.over.net!

Lp, Mišek

In zakaj sta pokvarjena? A ker drug drugemu dajeta, kar pac hoceta?

Hočeta?

Če sem pravilno prebral si želi beri hoče normalno dekle. To pa ima zato, ker nima “normalne”.

kaj nej rečem,punca je pametna,čeprav ti praviš da ni,ampak ima razčiščene pojme kaj hoče in to tud dobiva,seks je pa lahko fenomenalen tudi z nekom,ki te ceni kot človeka.Pa da ne bo pomote meni se zdi vajin odnos kul in nobenega ne obsojam,očitno vama sede!

Takih ki hočejo “normalno” dekle je še veliko in to ni povezano z denarjem.

Vsak naj dela kar mu paše.
Sam punce z vrednotami pa nikar ne išči preveč vneto, ker bo potem po svetu hodila sam ena s strtim srčkom več.

Verjemi da znajo bit take punce najbolj premetene, zvite, lepo te ovijejo okol prsta……in še preden se zaveš lahko ostaneš brez keša in keš pičke…Meni delujeta kot kak zvodnik in kurba…ampak če vama paše…samo enjoy!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close