Najdi forum

kerrock, steklaki

Živjo

Zanima me, ali je kdo pred kratkim kupil kerrock kuhinjski pult. Zanimajo me okvirne cene le tega in pa kako ste z njim zadovoljni.

Pa še nekaj- ima kdo v stanovanju med dvema prostoroma namesto stene postavljene steklake? Kako se obnese, cena, postavitev,…

Hvala in lep dan

jaz sem dobila informacijo ko sem se zanimala za kerrock, da je cena 92.000,00 sit/m`.

LP K

Hvala ti…ampak 92.000,00 sit/m`????!!!!Uf, ta je pa huda :))

LP

Hera,

namesto kerrock-a raje kupi pri kamnoseku pravi kamen – npr. granit. Jaz ga imam v kuhinji že 10 let in ga NE ZAMENJAM za nobeno drugo zadevo! Ne poznajo se nobene odrgnine, čistiš ga enostavno, skratka BP. Cene za m2 se gibljejo sedaj (preverila zadnjič na sejmu Dom) od 25-60.000 SIT za m2 – odvisno od vrste brušenja in kvalitete kamna.

Ja res je huda. Sem se zelo namatrala in preklicala ful ljudi pa mi noben ni povedal okvirne cene, vsi so zeleli tloris kuhinje in nevem se kaj, ko mi je koncno ratal dobit ceno mi je blo takoj jasno zakaj! Tudi meni so predlagali kamen. Mislim da so mi povedali na Svei.

LP K

Steklake imamo sedaj ravno eno leto in sicer je bilo v kuhinji malo temno pa smo jih dali med garažo in kuhinjo. SUPER je. Škoda, da tega nismo naredili že prej. Za ceno ne vem, ker jih je zidal mož sam. Dali smo bele, ker dajo največ svetlobe.

New Report

Close