Najdi forum

keramika v Italiji?

Povedali so mi, da so ob cesti med Gorico in Udinami neke industrijske hale, kjer se da kupiti tudi vse za kopalnico. Mene zanimajo kadi, umivalniki in wc školjke in sicer ali to imajo tam, kakšne so cene in kako se tem halam reče oziroma kako se jih najde.

Ve kdo?

TO je v kraju Buttrio. Imajo veliko izbire. Za ceno pa ne vem.

Se ne splača, tudi kvaliteta je slaba. Pa saj je v Sloveniji čez glavo dobrih trgovin z kopalnicami. Mi smo ravno opremili tri kopalnice v hiši in smo bili zelo zadovoljni z salonom Kaplja iz Radovljice. Ugodne cene pa še brezplačna dostava na dom. Kaj še hočete 🙂

V Buttriu je res pestra izbira in kvaliteta je dobra. Ne bom trdila, da je ceneje kot pri nas, ker ni, ampak izbire je pa veliko več. Cenovni rangi so različni.
Tudi jaz sem svojo keramiko kupila čez mejo (sicer ne v Buttriu) in to zato, ker pri nas nisem dobila nič všečnega. Se mi zdi, da smo še precej zadaj kar se designa tiče. Za zahtevnejše kupce nimamo ravno veliko izbire, kar je, je pa precenjeno.

Skratka, če misliš dobiti cenejšo keramiko, se ti čez mejo ne splača, če pa iščeš nekaj, kar pri nas nimajo, pa le pojdi pogledat in ne samo v Buttrio.

New Report

Close