Najdi forum

keramika v dnevni sobi

Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo izkušnje s keramičnimi ploščicami v bivalnem prostoru – dnevni sobi. Jaz si jih zelo želim, kljub temu da so pač hladnejše kot parket etc.
Če jih imate, kakšne ste izbrali??

Lp in hvala za odgovore

???

Po celi dnevni sobi ali samo delno? Po tleh ali tudi kje po steni?

Po odgovoru sledi nasvet …

Hvala za odgovor …
Po celi dnevni sobi.
Sem si že ogledala nekaj položenih talnih ploščic v različnih katalogih, vendar še nisem prepričana … Gre namreč za povezavo med kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, brez vrat, jaz bi rada povsod keramiko. Odprto je vse, je pa vse skupaj bolj majhno.
Lp in hvala!

Tudi mi imamo dnevno, kuhinjo in jedilnico povezano, brez vrat in smo dali keramiko. Ni nam žal. Obnese se enkratno. Tudi zgleda prav nobel. Je pa res, da bi bilo brez talnega gretja malce neprijetno tacati bos od kavča do hladilnika po tahiter sendvič.

Če boš izbrala pravo keramiko, potem ok.

Katero?

Izdeluje jo Avbelj, Lukovica pri Domžalah (… reklama …!)
Dimenzije 20x20cm, domača glina, ročno mešana in oblikovana, pečena v veliiiiki lastni peči … Ko je položena in namazana z emulzijo, je izgled 1A !!! Tudi občutek toplote je enak lesu … tudi če ni talnega ogrevanja.

Velja prej priti k temu pečarju na ogled da vidiš v živo kako stvar izgleda … mi smo hoteli pri njemu kupit krušno peč, pa smo na dvorišču ugledali skladovnico keramike … pa jo imamo sedaj v zgornji veži in v dnevni sobi!

Še kaj?

Kaj pa kombinacija keramika in parket. To meni že nekaj časa ne gre iz glave. Ali ima kdo to?

lp

Ne še, jo pa nameravamo v kratkem položiti. Estrihe smo že pripravili za takšno kombinacijo.
lp

Imamo. Je zelo lepo!

Tudi mi imamo po dnevni parket, v jedilnici in kuhinji ploščice (vse je en prostor). Meni je všeč.

Midva imava laminat in ploščice… Kuhinja in dnevna sta namreč povezani – v kuhinji je talno greje (zaenkrat še ne funkcionira) in ene ploščice, potem laminat (zelo svetel) in sredi dnevne okoli kamina še črne ploščice (tam seveda ni talnega gretja). Paše…. :)))))

New Report

Close