Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija keramične prevleke in bolečina

keramične prevleke in bolečina

Spoštovani,
že tri leta imam na vseh zgornjih zobeh keramične prevleke. Zadnjih pet dni pa me je začelo boleti v levem delu čeljusti, ne vem natančno kateri zob boli, bolečina je konstantna, občasno pa imam občutek, kot da me v dlesni kljuva. Zelo me skrbi kaj bi to bilo, kakšna je možnost zdravljenja, če je prišlo do kakšnega vnetja. Najhujše pa je to ko pomislim da bi bilo treba sneti vse prevleke. Niti si ne upam pomisliti kaj me čaka.
Prijazno Vas prosim za nasvet kaj mi je storiti.

Hvala in prijazen pozdrav!

Pozdravljeni,

najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam je, da greste k zobozdravniku, ki vam je zobe protetično oskrbel, saj on najbolje ve, kakšno je bilo stanje prej, kakšen je bil potek zdravljenja ipd. Napravil vam bo pregled, po potrebi napotil na rtg slikanje, potem pa bo že bolj jasno za kaj gre. Stremimo k temu, da protetiko čim manjkrat menjamo, tako da bo verjetno tudi vaš zobozdravnik naredil vse, da vam ne bo potrebno snemati prevlek.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close