Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Keramičar v okolici Ljubljane??

Keramičar v okolici Ljubljane??

kvaliteta polaganja ploščic

040 42 33 88,keramičar

pazite se ESCOV taki so delali našo garažo pa smo po mesecu dni vse ven pometl,no vsaj štemat ni bilo potrebno

Pozdravljeni!

Nam je polagal celo hišo fant iz Ljubljane. Sicer je delal malo bolj počasi, samo je bil pa končni izdelek vrhunski. Celo balkon, kjer smo imeli veliko poblemov, ker je bil 20 let nezaščiten, je saniral in potem zelo lepo položil ploščice. Morda ni bil najcenejši in ne najdražji in ne najbolj zgovoren he he, je pa narejeno tako kot mora biti. Ne vem kako je kaj zaseden, mi smo ga dobili preko vez, je pa tu njegova telefonska, morda komu prav pride. Lep pozdrav…031 574 048 Miha

Živjo,

Preurejam kuhinjo.
Izkazalo se je, da so ploščice iz prejšnje postavitve stare kuhinje na malo “nepravih” mestih in bi bilo treba položiti cca. 2 m2 novih ploščic.

Ali kdo pozna kakega keramičarja iz Ljubljane ali okolice, ki bi to solidno in za sprejemljivo ceno naredil ?

Hvala že v naprej.

Pokličite na 030-30-50-23 in se dogovorite. Mogoče bo imel kaj časa. Doma smo bili zelo zadovoljni z njim.

ne nasedajte trgovini svetkeramike iz vrhnike se zmenijo za delo potem pa ne plačajo izvajalcem imam izkušnje znjimi

Polagam po 6 eurov po kvadratu,če je večja kvadratura še mal spustim ceno.Položim 5 kvadratnih metrov na uro,kar pomeni,da zaslužim 25eurov na uro.da mi nebi tle gor kdo jokal,da sem prepoceni.

Polagam po 6 eurov po kvadratu,če je večja kvadratura še mal spustim ceno.Položim 5 kvadratnih metrov na uro,kar pomeni,da zaslužim 25eurov na uro.da mi nebi tle gor kdo jokal,da sem prepoceni.

Hahah,je fajn pisati v mojim imenu ane ,me ne gane moja cena je 7e ,ps-pa oglas je v okolici ljublane,veš kje je šempeter,ne veš,pa tudi če me ne gane dela je dosti sam za take lenuhe kot si ti ga ni inv glavo udarjene si dokazal hahaha ,potem pa se napisi moj naslov gor in vse da te vidim frajera

bosanci in šiptarji polagajo po 6eur in fušarji

POZDRAVLJENI!

kot novo pečeni sp keramičar,z 10 letnimi izkušnjami pri raznih delodajalcih vam nudim kvalitetno in natančno polaganje keramike ali kamna po normalnih cenah ( kopalnice 15 E m2… polaganje podnov-tlakov pa 12 E m2 …poceni dobava veznega materjala in pa možna tudi dobava keramike in kopalniške opreme. vsakega dela sem vesel in ga z veseljem sprejmem in opravim,vsak projekt ki pa ga zastavim se pa potrudim kot bi delal zase…dodam račun brez davka (nisem davčni zavezanec) in pa 2 leti garancije na polaganje.Imam tudi veliko poslikanih referenc in vam lahko pošjem fotografije izdelkov ki sem jih naredil. če kogarkoli karkoli zanima me lahko pokliče na spodaj napisano telefonsko številko,več pa ko se slišimo…

tel: 070212100

LP andrej pretner

http://www.keramicarstvo-stojanovic.com/

Dobro poznani po Sloveniji

New Report

Close