Keramičar v okolici Ljubljane??
Poznam odličnega Keramičarja vendar je kako uro stran od Ljubljane pa ima popoldansko obrt tako da hodi zraven še v službo in ne vem če bi se mu splačalo vozit vsak dan v Ljubljano le za pol dneva.No ja če bi vseeno rada z njim kontaktirala ti lahko napišem njegov gsm je pa iz Gorenjske.Meni je polagal ploščice v kopalnici in v kuhinji in moram reči,da jih je položil v nulo pa še cena je malce ugodnejša od drugih ker sem jih kar nekaj poklicala preden sem se odločila.
Živjo.
Moj mož je keramičar in res odlično polaga keramiko saj je v tem poklicu že 18 let.
Smo pa iz Ce,kar do LJ niti ni tko daleč.
Če ste zainteresirani me kontaktirajte na mail
Lp
Petra
Dobar dan svima. Zao mi je sto ne govorim Slovenski jezik i nadam se da mozete ovo procitati jer ja slovenski mogu, samo problem se javlja kad nesto trebam reci , fali mi rijeci 🙂 , ali ja i moj brat radimo keramiku u Sloveniji te bi bili u mogucnosti da nekome polazemo keramiku preko vikenda. Inace dolazimo iz Bosne. Imamo veliko iskustvo. —[email protected]—-
HVALA
PS: cijene po kvadratu variraju zavisno od vrste keramike i mijesta na kojem se polazu ali biti ce daleko jeftinijie u odnosu na neke druge.
To je moj email za polaganje [email protected].
Sem pa iz Gorenjske.
Keramika Matijević
Polaganje keramike in vsa pripravljalna dela
relacija Ljubljana in okolica – Trebnje – Novo mesto
GSM: 041 689 306 (Tomo)
e-mail: [email protected]