Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Keramičar v okolici Ljubljane??

Keramičar v okolici Ljubljane??

“Našega” nikakor ne moremo priklicati :((

Potrebujem natančnega in zanesljivega moža, ki bi nam položil keramiko v 4 sobah ( kuhinja, jedilnica, hodnik in utility ) in pa po dveh balkonih in terasi.

??? Poznate koga? ???

Tnx in lep večer

Poznam odličnega Keramičarja vendar je kako uro stran od Ljubljane pa ima popoldansko obrt tako da hodi zraven še v službo in ne vem če bi se mu splačalo vozit vsak dan v Ljubljano le za pol dneva.No ja če bi vseeno rada z njim kontaktirala ti lahko napišem njegov gsm je pa iz Gorenjske.Meni je polagal ploščice v kopalnici in v kuhinji in moram reči,da jih je položil v nulo pa še cena je malce ugodnejša od drugih ker sem jih kar nekaj poklicala preden sem se odločila.

Ojla. Jaz bi prosila za gsm številko. Sem pa iz Gorenjske.

Hvala in lp!

Napišem popoldan ker imam doma njegovo vizitko jaz sem pa sedaj v službi.

Živjo.

Moj mož je keramičar in res odlično polaga keramiko saj je v tem poklicu že 18 let.
Smo pa iz Ce,kar do LJ niti ni tko daleč.
Če ste zainteresirani me kontaktirajte na mail

[email protected].

Lp

Petra

Številka keramičarja iz gorenjske je 031 569 243 ime mu je Klemen.

Še en keramičar iz okolice LJ 031 556324 Dare.Smo zelo zadovoljni ga priporočam, ne vem pa kako je zaseden…
lepe prostore vam želim

Če še vedno potrebujete keramičarja iz Ljubljane je natančen naredi ugodno in predvsem hitro. Pokličite na 070 836 338 pa se dogovorite ne vem pa kako je sedaj zaseden

Dobar dan svima. Zao mi je sto ne govorim Slovenski jezik i nadam se da mozete ovo procitati jer ja slovenski mogu, samo problem se javlja kad nesto trebam reci , fali mi rijeci 🙂 , ali ja i moj brat radimo keramiku u Sloveniji te bi bili u mogucnosti da nekome polazemo keramiku preko vikenda. Inace dolazimo iz Bosne. Imamo veliko iskustvo. —[email protected]—-
HVALA

PS: cijene po kvadratu variraju zavisno od vrste keramike i mijesta na kojem se polazu ali biti ce daleko jeftinijie u odnosu na neke druge.

Tole bi poslsl Esco- tu. Dobro se hvalite, kaj pa s.p., podjetje in podobne zadeve. Keramičarji naj plačujejo davke in dajatve , vi pa kar tako malo čez vikend.Res je tako, kot pravi Jelinčič, glede vlakov pa bosne in tako naprej!

Keramičar iz Ljubljane – dober, natančen, zanesljiv – 051 211302.

Ali kdo pozna kakšnega dobrega in zanesljivega keramičarja iz Maribora ali okolice?

To je moj email za polaganje [email protected].
Sem pa iz Gorenjske.

pozdravljen johann
polagam keramiko estetsko in natančno in sem
iz bližine MB
moj kontakt 031/659-971
lp Dejan

a še rabiš keramičarja v mb

Keramika Matijević

Polaganje keramike in vsa pripravljalna dela
relacija Ljubljana in okolica – Trebnje – Novo mesto
GSM: 041 689 306 (Tomo)
e-mail: [email protected]

johann v kolikor se potrebujes keramicarja, nam je tale decko delal in vse kar lahko recem je samo odlicno! Zadovoljni zelo. Je pa nekje iz Maribora.070 868 452

Zdravo,

probajte 3 brezplačne ponudbe dobiti na http://www.najmojster.com

lp
Petra

POLAGANJE KERAMIKE IN OSTALIH GRA.DEL,VRHUNSKO IN UGODNO.

VSE OSTALE INFO SE LAHKO POGLEDATE NA MOJI SPLETNI STRANI IN IZDELKE-

SAN-KER.SI

040754663
LP,
JANI

polaganje kermaike kvalitetno 040-863-943

New Report

Close