Ker ga ljubim
Pozdravljeni!!
Tako zelo mi je hudo, da se enostavno moram izpovedati..Namreč, s fantom sva skupaj dve leti in pol. Drgač med nama stavri še kr štimajo, samo večni problem sm pa jst…..Tako namreč misli on.
Občutek imam, da mu enostavno mi mar zame…In kadar smo v družbi, zanj sploh ne obstajam… Problem pa je tudi ta, ker me nekako njegova družba zavrača.Sicer ne vem zakaj in on trdi, da to sploh ni res..Vendar so njihove edine besede, tudi ko se samo srečamo: Kdaj ga boš pa še mal vn spustila???? To me zaboli, ker mu nism nkol rekla, da ne sme kam jt.Za tolažbo mi samo reče, da on ve, da to sploh ni res, da gre on lahko zmerj vn kamor hoče….Samo še zmerj….Vedno se počutim kot nekakšen privesek..
In kadarkoli rab on podporo, sem ob njem, ko pa jst koga rabm ob seb…Pa ni nikogar. Sem kot nekakšna majhna igračka, h kateri se stisne, ko mu je dolgčas ali pa ko mu je hudo.
In zadnje čase od njega slišim same kritike… Vsako mojo besedo zna skritizirat, vsako dejanje potolčt to podna…In on prav, da mi hoče samo pomagat….Da mi hoče samo dobr…
In nato se ustavi pri drugih dekletih…Čeprav on misl, da sm ljubosumna na vsako bitje s prsmi in s tistim med nogami, to ni res… Na živce mi gre ta njegova prijaznost do vsake kelnrce, do vsake, ki samo pride mimo njega… In mislim, da bi najraje vidu, da takrt izpuhtim….Ne vem, morda sm res ljubosumna, samo včasih bi bilo pa lepo slišat in čutit take poglede in besede, ki jih govori drugim..
In nato se ustavi še pri klicih…Ne vem , morda zahtevam preveč, vendar mislim, da bi me lahko vsake toliko poklicov…Toliko da vem, kako je ter kaj se z njim dogaja…Ne mislim zdaj izvajat ne vem kakšne kontole, dovolj je, če slišim samo njegov glas. Vendar po njegovem pretiravam….In spet sm kriva jst…..
Ter nato še zadnja stvar, ki me najbolj boli: ko ga rabim ob seb mu moram to povedat…ker on drgač ne ve, kaj bi jst prouzaprou rada….Povej mi in to bom naredu so njegove besede. Kot da do sedaj ne bi mogu ugotovit, kaj je tisto kr rabm.
Morda sm pa res zakomplicirano bitje, ki mu ne pusti vn, ki je ljubosumno na vse, kar ga obdaja, ki zahteva preveč pozornosti in toplih besed od njega in ki je preneumno za njegovo družbo….kljub vsemu pa ostajam zvesta sebi in se ne pustim kar tako zatret….
In najbrž sledi vprašanje, zakaj sem sploh z njim….Iz preprostega razloga: KER GA LJUBIM..Bolj kot vse na svetu……A to mu najbrž nč ne pomen…..
Kritike res ne rabim, stvari so enostavno butnile vn iz mene…..Zanima me eno: ali sem res tako zelo ljubosumna ter ali zahtevam tako veliko, ko mu rečem, naj me na vsake toliko pokliče????Morda sm pa res za vse težave med nama kriva jst………
Pozdravljena!
Mislim, da za vajine težave nisi kriva le ti. Toda on jih očitno noče videt. Mogoče sta še premlada za resno zvezo ali pa enostavno njemu ni do tega in se noče zresnit. Ne krivi sebe in se sama sebi ne smili, ampak mu odkrito povej kaj ti leži na duši, in če te ima res rad bo to z skušal popraviti. Sicer pa bi moral tudi on sam vedet, kdo mu pomeni več al ti al kolegi??!!!! Upam, da bosta težave rešila, če pa ne pa dobro razmisli, kaj boš naredila, saj te to lahko težko stane sreče.
Uživaj!
Ojla!
Čisto nič ni narobe s tabo, samo normalna ženska si in tvoj fant je normalen moški. Samo moški in ženske smo malo različni med sabo, kar pa zna biti včasih zelo boleče – zlasti za žensko, kadar rabi podporo in pomoč, pa ni nikogar, ki bi to opazil in jo ponudil. Kajti moški so taki, da tega ne opazijo in ženske se moramo naučiti zaprositi za to, kar potrebujemo. Pri ženskah pa je drugače. Že na daleč vidimo, če je nekdo v težavah in mu že kar vnaprej ponudimo pomoč. Moški te sposobnosti nimajo. Svetujem, da prebereš knjigo Ženske so drugačne, moški tudi. Dala ti bo vpogled v to, kako funkcioniramo ženske in kako moški ter kaj lahko narediš.
Glede tega, da tvoj fant rad gleda za drugimi in je malo preveč prijazen do njih, lahko poskusiš s tem, da si tudi ti v njegovi družbi kdaj malo pretirano prijazna s kakšnim mladeničem (boš videla reakcijo). In pa včasih se malo umakni, pojdi po svoje s prijateljicami in nič preveč ne razlagaj, kje si bila, samo povej, da je bilo v redu. Ženske imamo moške ponavadi malo preveč rade, zato se moramo vsake toliko časa od njih odmakniti in malo zadihati po svoje. Omisli si kakšne samo tvoje dejavnosti (solarij, aerobika, ali pa solo petje, nekaj samo za tvojo dušo, kar te zelo veseli). Tako ne boš fantu kadarkoli na razpolago in to bo pozitvno vplivalo na vajin odnos.
In uživaj!! LP
Hvala vsem za lepe besede……
Sicer je do sedaj že pogruntov, da mu jst pomenim več kot kolegi in je res več časa z mano…..Kako naj rečem: je z mano (telesno), vendar ne tako, kot bi si jst želela. Lenna sm ugotovila, da se na tipe res spoznaš….Vendar ne vem če bi bila lahko do kšnga tipa full prjazna, ko je on z menoj….Vem kako to boli in enostavno mu tega ne bi mogla nardit..
Najbrž se bom mogla res mal od njega odmaknit in mu ne bit vedno na voljo…
Hvala punce!!