Najdi forum

Pa sem vas!

\\ \ / // //
\\\ \\ // /// ///
\\\ #########/// ///
### ### ///
— ## ## —
— ## PLJASK! ## —
## ### \\
// ### ### \\
/// ####### \\\
/// // \\ \\\
// / | | \ \\
/ | \

Ravnokar sem vas zadela s snezno kepo!
Hi, hi, take bedarije, ki jih dobim po mejlu, kar dober denejo, a ne?

Ja, pa tako si želim ene prave, oz. vsaj malo snega, da bi se lahko šli malo valjat in kepat in “ribat”.moja skoraj dvoletnica sploh še ne ve kaj je sneg in čemu služijo sanke v garaži. Bomo pisali Božičku za kakšno snežno ploho.Kmalu!!!!!Do praznikov obvezno.Se slišimo jutri, pri kavici.Uživajte, pocartajte otroke in naše moške.Jaz sem svojega povabila v kino (namesto miklavževega darila).

Kaj pa gresta gledat???=?????????

Kaj hoče ženska al nekaj podobnega.Igra Mel Gibson IN NEKA ŽENSKA SEVEDA. Sploh ne vem za kaj se gre,vendar se mi drug stvari niso zdele pametne (Harry Potter in podobno). V kinu nisva bila že sto let in to bo kar prava stvar za današnji večer.Malo me skrbi, ker je predstava ob 20:30, da ne bom od silnega ugodja kar zaspala v kinu (ha ha ha).To se mi dogaja doma pred TV.

Uživajta! Midva greva ven naslednji teden, ker ima moj dragi rojtsni dan, mali pa bo pri babici. Edina težava ki jo imam, je kaj mu kupiti za RD. a to je že druga zgodba. Morda tema za jutri!
T.

Jaz sem ga gledala v soboto. Luškan film.

Poleg Mela G. igra Helen Hunt. Če morda gledaš na A-kanalu Noro zaljubljena. Kar simpatična kombinacija. To bi znalo bit dobro. Uživaj ob predstavi. LP.

Krasno! Danes je blo malo sončka, končno, sedaj še sneg in kmalu bo tu že tista taprava tazaresna zima. S soncem in snegom.

Dobro jutro, dekleta!

Žal z včerajšnjim kinom ni bilo nič.Tamala pikica je proti večeru kar naenkrat zakuhala, v takih primerih pa sem potem najraje doma. Pa saj bo še priložnost, bo pač Miklavž prišel še enkrat malo kasneje.

New Report

Close