Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kemoterapija za muce z levkozo

Kemoterapija za muce z levkozo

Dobro vama gre. Srečno še naprej!

Luckya sem žal v petek morala dat uspavat. 🙁 🙁 🙁

Žal mi je, Barby. Zanj si naredila vse, kar si lahko.

Ojoj, ubogi mali muc.

Saj verjetno so ti veterinarji vse razložili … njegove možnosti so bile že v osnovi bolj švoh in ti si res naredila vse za to bitjece. Upam, da se boš odločila še za kakšnega mucka, mogoče tokrat iz zavetišča, ker si res skrbna lastnica in bo pri tebi dobro poskrbljeno zanj.

Berem forum in mi je žal za živalice, ki morajo res veliko pretrpeti. Ali ste že pomislili, da bi jim ob terapiji, ki jo predpiše zdravnik dajali tudi smolo industrijske konoplje? Dokazano je, da kanabidiol: CBD v ind. konoplji zdravi rakava obolenja in še mnogo drugih: Izvaja se namreč vse več kliničnih študij, katerih izsledki kažejo na potencialno terapevtsko rabo pri zdravljenju in lajšanju številnih obolenjih in simptomov. Bil je predmet raziskav zaradi svojih terapevtskih učinkov pri epilepsiji, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosti, diabetesu, nevroloških boleznih, rakavih obolenjih, slabosti, vnetjih in številnih drugih obolenjih. Tudi sama imam psičko in ji dajem smolo ind. konoplje ker je imela težave s srcem, po enem mesecu smo lahko opustili vsa zdravila, ki so gotovo slabo vplivala na jetra. Stara je 12 let in je sedaj ponovno v odlični kondiciji.

Pozdravljeni. Ne vem če ste prebrali vse odgovore.Napisala sem namreč,da sem mu dajala tudi kapljice s cbd smolo,v 20 ml konopljinega olja je bilo dodane 2 g cbd smole.Vsak dan sem mu dala 3 kapljice, po njih se mu je apetit povečal,izboljšali so se mu tudi hematokriti,kljub vsemu pa je bila žal bolezen močnejša.Ponovno se mu je namreč začela nabirat tekočina v prsnem košu in na koncu je bil zelo anemičen.Če k temu prištejem še limfom čez cel prsni koš in levkozo je situacija jasna. Videla sem da se je zadnji dan začel mučit in zato sem se odločila da ga dam uspavat,tudi 2 izmed najboljših veterinarjev v Sloveniji sta mi to svetovala.Vse to sem nekako sprejela saj vem da sem naredila res vse kar je možno da bi ga rešila,pa žal ni šlo.

spoštovani,
napisala sem na splošno, da morda še koga spomnim na smolo (imam rajši, ker je koncentrat, v olju je razredčeno), ki živalim zelo pomaga in jim lajša težave, če je dovolj zgodaj. Seveda je čas zelo pomemben in včasih je žal prepozno. Premalo je zaenkrat pozn CBD pri čemer vse lahko pomaga. Izsledki kažejo na potencialno terapevtsko rabo pri zdravljenju in lajšanju številnih obolenjih in simptomov tako pri ljudeh, kot sesalcih. CBD po mnenju nekaterih sodi med ključna medicinska odkritja 21. stoletja.

zanima me

zanima te kaj? Moja izkušnja, smola?

Malo stara tema, ampak kot bi brala mojo zgodbo.Tudi nas Mellow je imel tumor in levkozo v 1 tednu smo ga morali dat pod inekcijo.Od vceraj ga ni vec.😪😪😪😪😪😪😪imel ke pa 3 leta.O kako boliii 😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

New Report

Close