Najdi forum

keksi brez glutena

ali obstajajo, kje jih je mogoče kupit?
Lp,
Lariska

Interšpar, na policah z brezglutenskimi živili. Dobiš tudi testenine, moko, riževe in koruzne (zelo okusne) ploščice, kruh…

pikecMB hvala!

Imajo jih tudi v DM in pri najboljšem sosedu.
Lp

Koliko starim otročkom pa potem to dajete?

lp pini

Keksi PLAZMA, dobiš tudi v Mercatorju.

v trgovinah kjer imajo police z zdravo hrano, lahko pa jih spečeš sama iz brezglutenske moke.

Te kekse sem ji jaz pričela dajati pri 6,5 mesecih. Iz brezglutenske moke pa spečem kruh, malčici dam za jest v roke skorjico, sredico pa zmiksam z mlekom ( adaptirano ).
Lp

živjo!zanima me kje se dobijo keksi brez glutena in kaj vi kuhate svojim otrokom ker moja hčerkica nič ne je kar skuham?

gre samo za gluten ali še česa ne sme?

če je vzrok le gluten skoraj ni problem, razen pri mlevskih izdelkih in pecivu.

veš kaj poglej na forum alergije, mogoče kaj najdeš.

Namesto keksov, ki niso ravno okusni, če pa so, pa so ful sladkani, jemo mi že od šestega meseca riževe in koruzne ploščice, to vedno rad hrusta.
Polento sem od začetka kuhala na vodi in dodala adaptirano mleko v rahlo ohlajeno, od enega leta kuhan polento na kravjem mleku in jo obožuje. Kupila sem tudi prosene kosmiče – tudi te ima zelo rad. riževi kosmiči niso tako okusni, zato raje (raz)kuham zrnat riž. In že od začetka obožuje kuhano ajdovo kašo, ajdovih žgancev pa mu nisem dala, ker so pretežki za tako majhne.

New Report

Close