Najdi forum

KEKČEVA DEŽELA

Z možem sva se odločila, da bi otroke peljala v Kekčevo deželo. Zanimajo me podrobnost, koliko morajo biti otroci stari, kolilo to stane, ali se je treba prijaviti,kje se prijaviš, kako poteka.

Hvala za informacije in lep sončen dan želim.
Sara

Živio !
Naše korenjake so lani peljali v okviru vrtca. Za datum obiska so se morali dogovoriti že zelo zgodaj ker imajo zelo zasedeno. za take družinske obiske ti priporočam da se obrneš na turistično agencijo Julijana v Kranjski Gori, oni vodijo ta projekt. Pri nas je bilo tako, da smo otroke pripejali do penziona Erika, kjer so jih sprejeli kombiji, zraven so šle vzgojiteljice. Odpeljali so jih v deželo, kjer so bili kar dobro uro.Srečajo se s Kekcem, Pehto in Brinceljnom, vidijo tudi Bedanca. V glavnem so otroci navdušeni, malo pa jih je tudi strah. Za mlajše in bolj občutljive priporočam prisotnost staršev. Sama sem enkrat klicala, da bi se dogovorila za družinski obisk pa niso bili preveč prijazni, niso dovolili da bi starši spremljali otroke in če nam to ni všeč potem pa nič. Tako smo počakali na vrtčevski izlet in ni mi žal. Sem pa potem videla, da so se našim otrokom pridružili tudi otroci s starši, ki so prišli sami.Pokliči Julijano, morda so spremenili način, pa srečno s Kekcem!

Jaz pa predlagam ogled Čarovnice v Olimljah. Super zadeva za odrasle in otroke, pa prej se naročite na telefon (dobite ga v Aparthotelu v Olimljah – toplice), ker s tem dobite zvočne in svetlobne efekte. Vstopnica – prostovoljna 200 sit po osebi.

No, to sem pa pozabila, če želiš ti sporočim, ko se pozanimam.

cena je 1900,00 sit, otrok naj bi bil star 4 leta. Prijave pa sprejemajo na telefonu 041/632-701. Otroci so v Kekčevi deželi točno 2 uri. Za vikend vem, da je v soboto ob 16.00 v nedeljo pa ob 10.00.
Pa veliko zabave

Mi smo bili v Kekčevi deželi 15.8.2002. Poklicala sem na Julijana turizem v Kranjsko goro in razverirala termin in uro. Šli smo vsi tudi jaz in mož (tamala je stara 3,5 let, tavelika 6). V Kranjski gori smo bili ob 16 h in potem so nas s komibiji odpeljali v Kekčevo deželo (seveda smo morali mižati skozi vhod, da če bi nas Bedanc ujel in bi hotel vedeti kje je vhod (toliko časa te žgečka, da mu poveš) mi tega ne bi vedeli). Otroci so potem z vodičem hodili spredaj, mi starši pa zadaj. Bilo je ful luštno, tudi jaz sem bila navdušena. Videli smo Bedanca, Brinclja, Pehto in Kekca (Mojca in Rožle sta pasla ovce na sosednji planini:))). Pehta nam je postregla z mlekom in ajdovimi žganci z korajžo. Bilo je res krasno za naju in otroke. Cena za enega je 1900,oo SIT. Moji še danes govorita o Kekčevi deželi in ni mi žal da smo šli, kljub temu, da bodo šli letos še z vrtcem.
LP in uživajte!!!!!

Naš tamauček bo pa zamudil Kekčevo deželo (gredo z vrtcem, pa ga ravno takrat ne bo – pa ne vem, če bi sploh lahko šel). Zanima me, kakšne so možnosti, da prideš tja z vozičkom (invalidskim). Ali so potke urejene, ali bomo morali tja “na štuparamo” – au.
Vsekakor pa ga za to ne moremo prikrajšati….

New Report

Close