Najdi forum

blue42
lahko prosim malo bolj podrobno opišeš kako uspeš podaljšati odnos na osnovi keglovih vaj?
Sam jih delam slaba 2 meseca, ampak, ko stisnem mišice pri odnosu imam občutej, da bom takoj doživel orgazem in odneham.

Hvala

jaz delam keglove vaje kar nekaj časa. saj ni čarovnija. sam bistvo je v tem da ti tisto stotinko sekunde ko misli sperma uit nekako uspe zadržat. jaz ne stisnem takrat mišice ampak se saamodejno aktivira. v bistvu ne more se preliti čez rob .to sem napisal v prispodobi. in potem je že lažje. ne boš je tako istreniral da bi samo pritisnil nanjo in stvar rešena. keglove vaje ti samo pomagajo v najbolj kritičnem trenutku . potem se malo vse umiri in spet nekaj časa ni panike.
jaz sicer kak dan pozabim delat vaje ampak v vsakem slučaju zadeva res podaljša odnos do ene ure pa še več. sam ko bi jih človek istreniral do te mere da bi s stiskom preprečil izliv in doživel orgazem potem je stvar prava. meni je res enkrat tudi to uspelo sam res je zelo težko. glavno je pa tisto da omogoči da se ženska iznori.
samo zvesto treniraj .treba je veliko časa za rezultate.

Mene in še marsikoga drugega zanima,kaj so to KEGLOVE VAJE,kako ta zadeva poteka,kje se da kaj več o tem prebrat?
Zelo bom hvaležen za izčrpno razlago.Hvala.

google dela čudeže 🙂

Nekaj dodatnih opisov najdete še na naslovu Prehiter izliv.

Problem je v podčrtanem. Po mojih izkušnjah le SPROŠČANJE mišice podaljša čas zo izliva, stiskanje pa le povzroči bolj hiter orgazem. Stisniti je potrebno mišice presredka le če hočeš zadržati izliv ( a vendar doživeti orgazem). Sicer pa, ne vzet tega kot metodo kontracepcije ker težko garantiraš 100% zadržanje izliva.

Literatura:

Mantak Chia, Douglas Abrams, Moški orgazem brez meja, Skrivnosti spolnosti, ki bi jih moral poznati vsak moški, Tržič: Učila, 2006.

New Report

Close