Najdi forum

Kdor zeli uspesno shujsati

v 5h mesecih sem shujsala 30 kg, ce koga zanima kaj vec, naj mi pise: [email protected]

Itak da se vsakemu zdi fino in mamljivo kar si napisala-toliko kilogramov v tako kratkem času!!!Vendar pa si zagotovo hujšala nezdravo,kajti samo počasi in zanesljivo hujšanje je zdravo in se stara kilaža ne povrne tako hitro nazaj.

Punce-lepo se sliši shujšati 10 kilogramov v dveh mesecih.Malo manj lepo se sliši 10 koligramov v enem letu.Ja,tudi jaz sem že vse poskusila.In shujšala 8 kilogramov v dveh mesecih,vendar sem hudo zbolela,organizem je zaradi neredne prehrane oslabel in v treh mesecih sem bila na istem kot prej.

Potem sem eno leto intenzivno fitnesirala,hodila na sprehode,malo bolj zdravo jedla in rezultati so tu-10 kilogramov v enem letu.

Pri hujšanju je treba biti samo potrpežljiv,ne mislit da gre vse tako hitro.Sedaj imam super idealno postavo in na fitnesu vodim program hujšanja.Počasi imam namen izgubiti še nadaljnih 10,a res počasi-se ne mudi.

Think about it!!!

Kako ZARES nezdravo. Poznam primer, ko je ženska hujšala ne z Atkinsonom kot Vesna, ampak pod zdravniško kontrolo (takoimenovano), shujšala v pol leta 30 kilogramov, zdaj se pa že tri leta zdravi, ker je s hujšanjem zgubila nekaj maščevja, veliko mišične mase in, kar je najbolj strašljivo, razmerja notranjih organov. Ja, žal je tako…ne funkcionira več vse tako, kot je pred hujšanjem. Ker vsi notranji organi ne reagirajo dovolj hitro na take drastične poteze človeka. Namesto smiselne kombinacije diete in gibanja je večino časa preživela v obupnem odrekanju, ravno tako neaktivna kot prej (razen redkih prebliskov). Zanimivo je, da je zares videti bolj postavna kot je bila, ampak v kritične predele, torej od pasu navzdol je še vedno hudo široka, čeprav ima toliko kilogramov manj. In kar je še bolj žalostno: to isto dieto mora držat naprej, saj se ji vsak konkretnejši prekršek takoj pozna na kilaži. Res ne vem, no, če je to življenje, ki ga kdo želi živeti.
Lp,
Andreja

Imaš super idealno postavo, pa vseeno želiš izgubiti še 10 kg??? NE RAZUMEM.

Idealno postavo,a preveč kilogramov.Tudi to je možno.Kajti jaz sem postavo izoblikovala s fitnesom in to ti kile samo porazporedi enakomerno po telesu,hujša pa se zelo počasi.Sedaj moram preiti še na idealno težo.

Zdaj pa razumem. Hvala za odgovor.

Kako je glede alkohola, ali je dovoljena kupica rujnega?

pozdrav L.

Alkohol zavira razgradnjo mascob. Ampak po mojem ni nobene skode, ce si kdaj privoscis kaksen deci dobrega vina. Ce si drugace priden in se v glavnem drzis pravil. To je isto kot s cokolado. Jaz si jo privoscim koscek skoraj vsak vikend. Ampak res samo koscek. Po mojem je vino vseeno boljse.
COKOLADAAAAAAAA jamiiiii :-)))

No, mene pa vseeno firbec matra. Vesna, kako ti je ratalo?

jaz si pa privoščim na teden celo čokolado in vsak dan kaki slatkiš, pa dober vinček tudi tu in tam – življenje je prekratko, da bi se še temu odrekla

ulla, pisi, pa ti vse razlozim: [email protected]

VESNA MENE TUDI ZANIMA TVOJA DIETA!

New Report

Close