Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kdor ve???

Kdor ve???

Pozdravljeni!

Prosim lepo, če mi kdorkoli pomaga, podati mi nasvet.

Jaz sem imela lečečo zdravnico, ker se je ta moja zdravnica preselila in normalno, da ne morem se tako daleč voziti.
Najdila sem drugo zdravnico, ki mi sploh ni všeč, ker je bolj tako zadrta itn. Ali lahko jaz vzamem moj karton in se prestavim k drugemu zdravniku?

10000000x vam hvala za nasvet.

lp, Minka

Če še nisi pri njej eno leto, rabiš njen pristanek, sicer pa brez problema.
Najdeš novega zdravnika, ki te sprejme – prenos kartona uredijo sami med sabo. To je to. Srečno.

Mislim, da si osebnega zdravnika lahko izbereš sama kadar koli hočeš, vendar ne smeš biti na bolniški. Vsaj take informacije sem jaz dobila od svoje sestre v zdravstvenem domu.

Draga noky

A veš, da sem se odločila, da grem ponovno k mojem lečečemu zdravniku oz. zdravnici, pa čeprav imam 20km, do nje. Danes sem poklicala njo in sem ji omenila, da bi rada prišla zopet k njej in je rekla, da ni problem, da lahko pridem. Klicala sem sedanjo zdravnico oz. njeno sestro in mi je povedala, da moram osebno priditi po mojo kartoteko. Nekaj mi je omenila, da moram nekaj izpolniti itn.
Po glasu in obnašanju sem slišala, da jim ni vseeno. To je zasebna zdravnica.

Še enkrat vsem 100000000000x hvala zlate ste!

Lep pozdrav in SREČNO v letu 2005!
M.

Spoštovani!

Če je preteklo več kot eno leto, zadošča, da greste k novi (stari) zdravnici s kartico in se na novo registrirate. K prejšnji vam ni treba hoditi. če je preteklo manj kot eno leto, boste pač navedli razlog – nezadovoljstvo in pika.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Spoštovani dr. Kersnik

Zahvaljujem se za vaš čas in odgovor. Sem šla nazaj k moji stari zdravnici, in res sem morala napisati razlog zakaj.
Napisala sem, da je seveda zdravnica ok. ampak, da moja zdravnica ve, vse moje težave itn.
Nisem nič slabega napisala oz. izpolnila obrazec, ker nikoli ne vem kdaj jo bom potrebovala……

Odšla sem od nje, ker ona ve in vidno je iz kartoteke, da jemljem ena zdravila redno, ker brez njih ne morem.
Prosila sem jo, če mi napiše recept za ta in ta zdravila, ker prihajajo prazniki, odgovorila mi je nežno kot uspavanko, da mi je napisala eno škatlico 13. decembra in da je to dovolj Na njenih vratih je napisano, da vsi pacienti naj si prej poskrbimo za zdravila v času praznikov itn………

Prejšnja moja zdravnica nikoli me ni pustila na cedilu, kot “tanova” zdravnica.
Pri njej sem bila samo 25. dni.

O tem nisem nič navedla, ker ne želim se komu zameriti, sem se jim lepo zahvalila in odšla z kartoteko v rokah.

Lep pozdrav in lepe praznike ter srečno leto 2005 vam želim
Mimika***

New Report

Close