kdo se mi pridruži
no evo, jutri bo devet mesecev, haha, to bi blo bolje slisat iz ust kaksne nosecke v nizkem startu 🙂 zdaj opazam da so ne le dnevi, temvec tedni in vec ko sploh ne pomislim vec na cigarete, skratka iz zivljenja sem spustil eno navado, emmm, razvado, emmm, se bolj tocno neumnost 🙂 Vsem ki ste na zacetku in se sprasujete ‘ali obstaja zivljenje po cigaretu’ sporocam da se vedno migam in funkcioniram veliko bolje kot pred tem… Manj utrujenosti, tempiranja vseh ostalih stvari v zivljenju na redne odmerke iz svaljčnic, ne smrdim več (jah, kadilci smrdijo), smrčim še vedno (žena ne morem pomagat), sem se zredil (iz cca 87 na 92, pri skoraj 190cm) v teh devetih mescih in nazaj shujsal – vecinoma je k temu pripomoglo več rekreacije pa tudi dieta zaradi gastritisa (in to fašem zdaj ko ne kadim več, god’damt), še vedno pa nagrajujem sebe in svojo druzino z majhnimi stvarmi 🙂 Se mi zdi da je tek oziroma druge aktivnosti pripomogel k lažjemu nehanju – sem se moral imet pa včasih kar dosti rad da sem lahko postal žleht do svojih nog in se spravil laufat… Fajn bodte in drzte se, v zivljenju so še veliko strašnejše stvari kot prenehati kaditi in kar nekaj jih ne boste srečali, če nehate kaditi… Ziveli, anzze